29. apríla 2013 PR správyInformačné technológie od PRservis.skSITA Diskusia()

Dell vyrobil notebook určený špeciálne pre školy

BRATISLAVA 29. apríla – Spoločnosť Dell uviedla na trh notebook špeciálne vyvinutý pre študentov a učiteľov. Novinka s označením Latitude 3330 sa môže pochváliť tenkým telom a súčasne odolným dizajnom, ktorý vraj vydrží aj „menej šetrné zaobchádzanie“. 6-článková batéria udrží podľa výrobcu notebook v chode bez napájania po celý deň. Hlavnou výhodou by však malo byť rýchle a jednoduché nasadenie do existujúcej školskej infraštruktúry.

„Dell stavia na užívateľsky orientovaných zariadeniach, ktoré zohľadňujú aj potreby IT oddelení nielen vo firmách, ale aj v sektore verejných služieb. Táto filozofia sa odráža aj v novom Latitude 3330. Pri jeho vývoji sme brali ohľad na obmedzené kapacity správcov školských sietí a navrhli sme ho tak, aby jeho nasadenie šetrilo čas a peniaze školských IT oddelení,“ povedal o novinke Petr Zajíček, Brand Manager spoločnosti Dell. Na slovenskom trhu je dostupná za odporúčanú cenu 619 eur.

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk.

Odporúčané články

Štyri trendy zmenia sektor podnikových služieb na Slovensku „Emma Dante vie presne, čo chce,“ hovorí o významnej talianskej režisérke a dramatičke operný sólista Dalibor Jenis

Z kategórie Informačné technológie

Zavrieť