29. septembra 2016 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

AAA Auto ponúkne približne 100 nových pracovných pozícií

Sieť autobazárov AAA AUTO aktuálne ponúka 21 pracovných miest. Do konca roka bude vyhlásené výberové konanie na ďalších približne 85 pracovných pozícií. Najväčší nábor spoločnosť uskutoční v Žilinskom samosprávnom kraji, šancu na uplatnenie však dostanú i záujemcovia z ostatných krajov.

Aktuálne spoločnosť hľadá do svojich pobočiek najmä predajcov, výkupných technikov, pracovníkov podpory predaja, klientskych poradcov finančných služieb a mechanikov. Ďalšie pracovné pozície budú obsadzované priebežne až do konca roka. „Voľné miesta by sme chceli obsadiť talentovanými a skúsenými ľuďmi, ktorí chcú využiť svoj potenciál a majú záujem v našej spoločnosti rásť a realizovať sa,“ komentuje nábor Karolína Topolová, generálna riaditeľka AAA AUTO.

Spoločnosť AAA AUTO, ktorá je nominovaná v prestížnej ankete Najzamestnávateľ 2016, ponúka novým zamestnancom pracovnú zmluvu na dobu neurčitú, široké možnosti ďalšieho vzdelávania, dynamické a priateľské prostredie podporujúce proaktívny prístup k práci. Predajcov, výkupcov, klientskych poradcov finančných služieb a manažérov motivuje prepracovaný systém provízií. K ďalším benefitom patrí i pružná pracovná doba, zľavy na športové a kultúrne akcie, zľavy na produkty AAA AUTO alebo bonusy za odporučenie zákazníkov. „Najväčším kapitálom našej spoločnosti sú naši zamestnanci, preto tým najpilnejším a najschopnejším umožňujeme široké možnosti kariérneho rastu. To sú dôvody, pre ktoré u nás pracuje mnoho kolegov už dlhšie ako pätnásť či skoro dvadsať rokov,“ dodáva Topolová.

tk

Tento rok je v našich predajoch rekordný, hovorí co-CEO AAA AUTO Petr Vaněček Pavel Banák z Banchem: Počas pandémie sme zvládli zo dňa na deň trojnásobné zvýšenie výroby

Z kategórie Podnikové info