27. júla 2016 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

Orange vylepšuje ponuku paušálov Max o dve špeciálne edície

Orange vylepšuje svoju ponuku paušálov Max orientovanú na mobilné dáta o dve špeciálne a na trhu jedinečné edície. Vychádza tým v ústrety nielen namotivovaným „hľadačom“, ktorí sa v týchto dňoch vydávajú aj do slovenských ulíc za hľadaním animovaných postavičiek, ale všetkým zákazníkom, ktorí miesto volaní v paušále uprednostňujú bohatú ponuku dát, ktoré využívajú na všetko. Orange tak pokračuje v napĺňaní svojho prísľubu: umožniť zákazníkom vybrať si program s tými službami, ktoré sú pre nich užitočné.

Nové paušály obsahujú konkrétny predplatený objem dát. Ich automatickou súčasťou je aj služba Navzájom zadarmo, vďaka ktorej môžu zákazníci neobmedzene komunikovať v skupine piatich svojich blízkych alebo rodiny. Ostatné hovory a správy sú účtované samostatne, za minútu hovoru v ktorejkoľvek sieti na Slovensku zákazníci zaplatia 10 centov, za správu 6 centov. Svoj paušál si však môžu prispôsobiť balíkom nekonečných správ za 2 eurá alebo balíkom s predplatenými 100 minútami do všetkých sietí v SR za 4 eurá.

Paušál Data Max 20  s mesačným poplatkom 20 eur obsahuje 6 GB predplatených dát. Pre náročnejších zákazníkov je určený paušál Data Max 30  s 15 GB predplatených dát za 30 eur mesačne. Ak zákazníkom predplatený objem dát nestačí a ho prečerpajú, surfovať môžu aj naďalej so zníženou rýchlosťou 128 Kbit/s. Pokiaľ si chcú užívať ďalšie dáta s maximálnou rýchlosťou, môžu si svoj objem predplatených dát navýšiť o ďalších 1 000 MB za bezkonkurenčné 2 eurá.

Keďže je to prevažne mladá generácia a študenti, čo žijú online a komunikujú prostredníctvom sociálnych sietí, ak sa pri aktivácií paušálu Data Max preukážu preukazom ISIC, ITIC alebo EURO < 26, automaticky na tieto paušály získajú zľavu 5 eur.

tk

Orange Podcast roka 2024 predstavuje nové súťažné kategórie, partnerov aj porotu Orange Podcast roka 2024 opäť ocení najlepšie podcasty na Slovensku

Z kategórie Podnikové info