Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
23. februára 2016 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Čo nakupovať vo februári?

Ako je to s výpredajmi na začiatku roka? A čo ešte stále kúpite za výhodné ceny aj vo februári?

Prvé týždne v roku už tradične patria výpredajom a každým ďalším dňom ceny klesajú nižšie a nižšie. Cena, ktorú musíte za tovar zaplatiť, je niekedy len zlomkom pôvodnej, a špeciálne je tomu tak na konci februára. Obchodníci potrebujú dopredať tovar a urobiť v skladoch miesto na nové alebo sezónne veci.

K veľkému „čisteniu“ skladu sa rozhodol aj najväčší internetový obchod MALL.SK a ponúka svojim zákazníkom zľavy až do výšky 75%. Poviete si, že výpredaj majú predsa všade, a tak prečo je tento iný? Výhodou tohto výpredaja je hlavne šírka sortimentu, z ktorého si vyberie naozaj každý. 20 rôznych skupín tovarov osloví, či už mamičku na materskej dovolenke, alebo IT špecialistu so zápalom pre motorky. Všetko nájdete na jednom mieste, pekne a prehľadne usporiadané.

V ponuke objavíte veľké a malé domáce spotrebiče, vybavenie do domácnosti alebo aj drogériu na jarné upratovanie. Zaujímavou skupinou zľavnených produktov sú aj položky z čiernej techniky, ako napríklad fotoaparáty, televízory, mobily, počítače či iné elektronické hračičky.

Prekvapivo veľmi populárnymi produktami kupovanými cez internet sa v poslednom čase stali chovateľské potreby. V MALL.SK kúpite kvalitné krmivo pre Vášho domáceho miláčika za skvelú cenu a navyše pri objednávke nad 40  máte dopravu priamo domov úplne zadarmo. To určite poteší, hlavne pri ťažkých vreciach s krmivom.

Ak by Vás zaujímali najmä veci, ktoré majú najväčšiu percentuálnu zľavu, určite Vám odporúčame navštíviť kategóriu módy, obuvi alebo športu. Už tradične patrí tento segment k zákaznícky najpríťažlivejším a niet sa čo diviť. Ceny značkovej módy klesajú, už tradične, najnižšie.

Sezónne čistenie skladov je teda naozaj veľká vec, určite si ho nenechajte ujsť. Teraz kúpite kvalitné značkové produkty jednoznačne s najvyššou zľavou. Dlho neváhajte, ostáva už iba pár dní, akciová ponuka na MALL.SK platí len do nedele 28. februára!

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk .

tk

K téme

Ovládnite svetlo u Vás doma Výluky z poistenia v čase nepokojov

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Ostatné

SITA.sk

© Použitie akýchkoľvek materiálov z tejto stránky je dovolené bez obmedzení.