22. septembra 2015 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

Vyhrajte s VšZP dovolenku pri mori

BRATISLAVA 22. septembra – Radi hráte a vyhrávate? Tak nepremeškajte príležitosť zapojiť sa do atraktívnej súťaže Všeobecnej zdravotnej poisťovne „Za preventívnu prehliadku dovolenka“. Ešte týždeň máte na to, aby ste absolvovali niektorú z preventívnych prehliadok. Potom už len stačí vyplniť súťažný kupón, ktorý nájdete v pobočkách VšZP, v časopise Partnerstvo, prípadne využiť formulár na stránke www.vszp.sk/sutaz a do 15.10.2015 ho odoslať do VšZP.

Možno práve vy sa budete tešiť z hlavnej ceny jubilejného 10. ročníka súťaže, ktorou je letná dovolenka pri mori pre 2 osoby s all inclusive službami na 8 dní od Ruefa Reisen.

Minuloročná výherkyňa hlavnej ceny Alexandra Karvašová z Prievidze vďaka výhre v súťaži VšZP prežila krásnu letnú dovolenku na ostrove Korfu. S akými dojmami sa vrátila? „Navštívili sme starú pevnosť, ktorá bola na ostrove (aspoň pre nás) tým najkrajším a najzaujímavejším miestom. Plavili sme sa loďou na ostrovy Paxos a Antipaxos, kde sme videli známe modré jaskyne a kúpali sme sa v azúrovom mori s bielym pieskom. A samozrejme sme nemohli vynechať návštevu Aqualandu s množstvom rôznych toboganov, ktorý patrí k jedným z najlepších v Európe. Veľmi sa nám páčilo, máme množstvo zážitkov a skvelých spomienok“ – hovorí Alexandra.

Súťaž „Za preventívnu prehliadku dovolenka“ sa každoročne teší mimoriadnemu záujmu poistencov. Od roku 2007 už VšZP rozdala vyše 450 cien za viac ako 60 000 EUR.

Aj v tomto roku venovali partneri VšZP do súťaže lákavé ceny. Je ich až 80 v celkovej hodnote takmer 15 000 .

Všeobecné podmienky súťaže a kompletný zoznam cien nájdete na stránke www.vszp.sk/sutaz

ax

Autosalón Autoshow Nitra opäť v plnej sile! Staviame Vaše domovy, ale domov tvoria maličkosti

Z kategórie Podnikové info