Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
22. septembra 2015 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

Vyhrajte s VšZP dovolenku pri mori

BRATISLAVA 22. septembra – Radi hráte a vyhrávate? Tak nepremeškajte príležitosť zapojiť sa do atraktívnej súťaže Všeobecnej zdravotnej poisťovne „Za preventívnu prehliadku dovolenka“. Ešte týždeň máte na to, aby ste absolvovali niektorú z preventívnych prehliadok. Potom už len stačí vyplniť súťažný kupón, ktorý nájdete v pobočkách VšZP, v časopise Partnerstvo, prípadne využiť formulár na stránke www.vszp.sk/sutaz a do 15.10.2015 ho odoslať do VšZP.

Možno práve vy sa budete tešiť z hlavnej ceny jubilejného 10. ročníka súťaže, ktorou je letná dovolenka pri mori pre 2 osoby s all inclusive službami na 8 dní od Ruefa Reisen.

Minuloročná výherkyňa hlavnej ceny Alexandra Karvašová z Prievidze vďaka výhre v súťaži VšZP prežila krásnu letnú dovolenku na ostrove Korfu. S akými dojmami sa vrátila? „Navštívili sme starú pevnosť, ktorá bola na ostrove (aspoň pre nás) tým najkrajším a najzaujímavejším miestom. Plavili sme sa loďou na ostrovy Paxos a Antipaxos, kde sme videli známe modré jaskyne a kúpali sme sa v azúrovom mori s bielym pieskom. A samozrejme sme nemohli vynechať návštevu Aqualandu s množstvom rôznych toboganov, ktorý patrí k jedným z najlepších v Európe. Veľmi sa nám páčilo, máme množstvo zážitkov a skvelých spomienok“ – hovorí Alexandra.

Súťaž „Za preventívnu prehliadku dovolenka“ sa každoročne teší mimoriadnemu záujmu poistencov. Od roku 2007 už VšZP rozdala vyše 450 cien za viac ako 60 000 EUR.

Aj v tomto roku venovali partneri VšZP do súťaže lákavé ceny. Je ich až 80 v celkovej hodnote takmer 15 000 .

Všeobecné podmienky súťaže a kompletný zoznam cien nájdete na stránke www.vszp.sk/sutaz

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk .

ax

K téme

Autosalón Autoshow Nitra opäť v plnej sile! Staviame Vaše domovy, ale domov tvoria maličkosti

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Podnikové info

SITA.sk

© Použitie akýchkoľvek materiálov z tejto stránky je dovolené bez obmedzení.