Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
24. augusta 2015 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Exkluzívne opäť v Lidli, Stikeez sú späť

BRATISLAVA 24. augusta – Od 24. augusta do 27. septembra dostanete za každých 10  nákupu v Lidli zdarma jeden balíček s figúrkou Stikee. Vášniví zberatelia si môžu balíčky aj zakúpiť za 0,49 . Vymieňať si skúsenosti či dokonca postavičky môžete aj v diskusii na facebookovom profile Lidl Slovensko. Nazbierajte kompletnú kolekciu dvadsiatich štyroch postavičiek a preskúmajte svet pod morskou hladinou. Aby ste mali svojich Stikeez stále poruke, uložte si ich do zberateľského albumu v tvare ponorky (2,49 , súčasťou balenia je aj stolná hra) či do špeciálneho vrecúška (0,99 ).

Onedlho sa Stikeez stanú súčasťou vášho života – stretnete sa s nimi na zrkadlách, v aute, na stole či televízore. Veselé figúrky s menami ako Chukapi, Balloon či Ollie sú stopercentnou zárukou zábavy. Napätie a radosť zažijete pri otváraní balíčkov, no rozosmejú vás aj pri odlepení – vydajú totiž hlasité „puk“!

Ak sa chcete o Stikeez dozvedieť skutočne všetko, navštívte našu stránku www.lidl.sk/stikeez a kúpte si dva špeciálne magazíny (1,49 ), ktoré obsahujú pribalenú figúrku ako bonus. Vstúpiť do sveta Stikeez môžete aj prostredníctvom aplikácie pre smartfóny a tablety.

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk .

ax

K téme

Lekársky triler Nočná služba. Robin Cook v skvelej forme TAURIS potvrdil svoje líderstvo. Na Danubius Gastro získal najviac ocenení

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Ostatné

SITA.sk

© Použitie akýchkoľvek materiálov z tejto stránky je dovolené bez obmedzení.