5. mája 2015 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Iba spolu prekonajú bolesť!

BRATISLAVA 5. mája – Jasinda Wilderová už v slovenčine zabodovala erotickým románom Alfa. teraz prichádza s ďalším vynikajúcim čítaním pre moderné ženy.
Jej príbeh je pre každého, kto prišiel o milovaného človeka. Pre toho, kto sa niekedy prebudil s plačom a líhal si s ním spať. Je určená každému, kto sa musel naučiť, že treba prijať aj to, čo nás bolí.
Prežiť neznamená len zostať silný. Znamená to aj naďalej dýchať.
Byť silný znamená naučiť sa žiť aj napriek bolesti.

Takto sa začína jej nová kniha Strácam sa v tebe.

„Nebola som vždy zaľúbená do Coltona Callowaya. Najprv som ľúbila jeho mladšieho brata Kyla. Kyle bol moja prvá ozajstná láska v každom ohľade.
Potom raz v jeden augustový večer prišla búrka a Kyle zomrel. A druhý človek, ktorý zomrel s ním, som bola ja.
Colton ma nenaučil, ako mám žiť. Nevyliečil moju bolesť. Neurobil zázrak, aby som sa pozviechala. Naučil ma, ako to musí prebolieť a že človek sa nemusí vždy cítiť dobre. Naučil ma, ako to prekonať.“

Osemnásťročná Nell Hawthornová sa zaľúbila do svojho dlhoročného priateľa z detstva Kyla Callowaya. Ich mladá láska je krásna a budúcnosť je plná prísľubov. Potom však Kyle tragicky zahynie a Nell to navždy zmení.

Na pohrebe sa prvý raz stretne s Kylovým starším bratom Coltonom. Obaja sa prebíjajú životom, ako najlepšie vedia. Asi o rok sa ich cesty znova skrížia v New Yorku. Colton pochopí, že Nell sa ešte vždy nezmierila s Kylovou smrťou. Ešte vždy v nej tlela bolesť, pocit viny a ľútosť. Vie, že by sa do toho nemal starať, ale nemôže si pomôcť. Cestu k sebe nenájdu ľahko a obaja majú svoje tajomstvá. Spolu sa však naučia, ako prekonať bolesť a ako zaceliť staré rany. Zistia, aké dôležité je odpúšťanie.

Začítajte sa do prvých strán z novej knihy Strácam sa v tebe:

bx

dm je štvrtou najobľúbenejšou značkou na Slovensku Nárok na štátnu pomoc so splácaním hypoték má menšina ľudí, brzdia ju najmä dve podmienky

Z kategórie Ostatné