Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
7. novembra 2014 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

DATALAN rozširuje tím v oblasti infokomunikačných riešení

BRATISLAVA 7. novembra – Spoločnosť DATALAN, popredný poskytovateľ IT služieb na slovenskom trhu, predstavuje novú posilu pre oblasť infokomunikačných riešení. Od 1. novembra 2014 nastúpil na pozíciu vedúceho presales ICT oddelenia Jan Böjtös, ktorý bude mať v kompetencii podporu predaja pre klientov v oblasti infokomunikačných riešení.

Jan je absolventom informatiky na Univerzite Komenského v Bratislave a pred nástupom do spoločnosti DATALAN pôsobil napr. v spoločnostiach IBM, HP, Digital Equipment a Compaq, kde získal mnoho profesionálnych skúseností na technických a obchodných pozíciách v rámci Slovenska i na regionálnej úrovni.

Na novej pozícii v spoločnosti DATALAN bude zodpovedný za podporu predaja infokomunikačných riešení spoločnosti a riadenie tímu s cieľom posilniť odborné kapacity v tejto sfére IT.

„DATALAN bol vždy moja srdcovka. Dlhodobo potvrdzuje svoju pozíciu inovátora a IT lídra na slovenskom trhu, úspešne preniká aj do zahraničia a ponúka spoľahlivosť, osobný prístup a znalosť zákazníckeho prostredia,“ vyjadril sa Jan. „V tomto trende budem určite pokračovať a verím, že aj moje dlhoročné skúsenosti prispejú k rozvoju biznis potenciálu a nových príležitostí v oblasti infokomunikačných riešení.“

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk .

ax

K téme

Firmy od technológií očakávajú efektivitu, zákazník pozitívnu skúsenosť Viac ako tretina detí na Slovensku by ocenila vzdelávanie v oblasti technológií

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Podnikové info

SITA.sk

© Použitie akýchkoľvek materiálov z tejto stránky je dovolené bez obmedzení.