6. októbra 2014 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Tassimo SUNY, nový multinápojový automat značky Bosch

BRATISLAVA 6. októbra – Ráno je každá minúta drahá a čakanie na šálku kávy dokáže byť poriadne otravné. S multinápojovým automatom Tassimo SUNY značky Bosch sa tomu elegantne vyhnete. Je ideálnym riešením rýchlej prípravy chutnej kávy, ktorá dodá energiu nielen na začiatku nového dňa. Vďaka funkcii „SmartStart“ je horúci životobudič pripravený za okamih. Jednoducho si zvolíte obľúbený nápoj, šálku postavíte na miesto a káva sa pripravuje. Tassimo SUNY je ovládateľný mimoriadne jednoducho, a tak vám zostáva viac času na pôžitok z vynikajúcej kávy.

Tajomstvo ovládania
Vďaka výkonnému systému prietokového zohrievania nepotrebuje Tassimo SUNY čas na zahriatie a je pripravený ihneď naplniť prvú šálku kávy. Stačí šálku postaviť pod dýzu kávovaru, zľahka stlačiť prednú stranu prístroja a príprava kávy sa okamžite spustí. Samozrejme, kto chce, môže prístroj spustiť aj tradične, použitím tlačidla. Patentovaný systém INTELLIBREW™ je zárukou, že každý nápoj bude perfektne pripravený zo správneho množstva vody, pri vhodnej teplote a čase sparenia. Informácie potrebné na prípravu vášho nápoja získa Tassimo SUNY prečítaním špecifického čiarového kódu z vloženej nápojovej kapsuly, tzv. T-DISCu. Ak si niekto želá upraviť nápoj podľa vlastnej potreby a chuti, môže tak spraviť manuálne a proces prípravy skrátiť či predĺžiť.

Atraktívny dizajn
Samozrejme, že k dôvtipnému konceptu ovládania patrí aj vhodný dizajn. Kompaktné rozmery Tassimo SUNY sú zárukou, že preň nájdete miesto kdekoľvek. Vďaka výškovo nastaviteľnému, snímateľnému podstavcu na šálky je prístroj aj napriek rozmerom dostatočne veľký pre takmer všetky šálky a poháre. Vysoko lesklá úprava v troch výrazných farbách – čiernej, červenej a modrej – z neho urobí neprehliadnuteľný prvok každej kuchyne. Sivé a chrómované plochy sú zároveň príjemným kontrastom k farbám.

Automat nielen na kávu
Najmladší a najrýchlejší automat Tassimo je rovnako mnohostranný ako iné modely z tohto úspešného produktového radu spotrebičov na prípravu nápojov, a preto okrem najrôznejších druhov kávových špecialít dokáže pripraviť aj čaj či horúcu čokoládu. Stačí si vybrať kapsulu s nápojom, na ktorý máte chuť. Príprava nápoja prebieha výhradne vo vnútri T-DISCu a po jej ukončení sú dýzy prístroja vždy vyčistené parou, preto nemôže dôjsť k neželanému premiešaniu chutí. Tassimo SUNY disponuje aj špeciálnym servisným T-diskom, ktorý prístroj v prípade potreby jednoducho automaticky vyčistí a odvápni.

Inteligentný systém T-DISC
T-DISC sú patentované disky, vyrobené špeciálne pre prístroj TASSIMO. Perfektne nadávkujú vysokokvalitné a hermeticky uzavreté ingrediencie. Vďaka systému T-DISCu a automatickému čisteniu dýz parou po každom nápoji môžete meniť nápoje tak často, ako chcete, bez nebezpečenstva pomiešania chutí.

Inteligentný sparovací systém INTELLIBREW™.
Vďaka inteligentnému sparovaciemu systému, patentovanej technológii čiarového kódu, je každý nápoj perfektne pripravený. Automat Tassimo si prečíta čiarový kód uvedený na kapsule T-DISCu, čím zistí všetky informácie, ktoré sú na prípravu daného nápoja dôležité, t. j. potrebné množstvo vody, čas sparovania a teplotu.

Tassimo SUNY
TAS3202 – čierny
TAS3203 – červený
TAS3205 – modrý