11. decembra 2012 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

Henkel a Ceresit partnermi európskeho hokejového turnaja

BRATISLAVA 11. decembra – Už tento štvrtok sa stane Bratislava hlavným hokejovým mestom Európy. Spolu s Viedňou bude hostiť záverečnú fázu najprestížnejšej európskej klubovej súťaže Red Bulls Salute – European Trophy Finals 2012. Slovensko bude reprezentovať jediný zástupca HC Slovan Bratislava. Na Slovensko zavíta European Trophy Finals aj vďaka podpore spoločnosti Henkel, ktorá je oficiálny prémiový sponzor súťaže.

Zimný štadión Ondreja Nepelu bude od 13. do 16. decembra dejiskom vyvrcholenia prestížnej európskej klubovej súťaže Red Bulls Salute – European Trophy Finals 2012. Fanúšikovia tak budú mať šancu zhliadnuť štyri kvalitné finálové zápasy. Na ľade sa okrem nášho zástupcu predstaví šesť klubov – švédsky tím Färjestad BK, víťaz Západnej divízie a štvrťfinálový súper HC Slovana; Lule Hockey, ktorý suverénne zvíťazil v Severnej divízii; Eisbären Berlin, víťaz súťaže z roku 2010; ďalej HV 71 Jönköping, víťaz Južnej divízie; úradujúci švédsky majster Brynäs IF Gävle a Tappara Tampere, najlepšie mužstvo Východnej divízie. Chýbať nebude ani značka Ceresit, ktorá je dlhodobým podporovateľom slovenského extraligového hokeja. Bratislava tak opäť ožije kvalitným európskym hokejom!

Stavebná chémia Ceresit je synonymom kvality a spoľahlivosti. Zahŕňa široké spektrum výrobkov s uplatnením v prakticky všetkých typoch realizovaných stavieb. Značka Ceresit sa už dlhodobo spája s hokejom. Už tradične bude aj oficiálnym sponzorom MS v hokeji 2013, ktoré budú spoločne hostiť severské štáty Švédsko a Fínsko.

ax

Roman Kýr z Henklu: Zmenami v portfóliu reagujeme na ekologické výzvy aj náladu spotrebiteľov Nadácia Henkel Slovensko venuje v šiestom ročníku výzvy na podporu seniorov 65 000 eur

Z kategórie Podnikové info