Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
11. novembra 2013 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

Azet.sk prekročil hranicu 3 milióny reálnych užívateľov

BRATISLAVA 11. novembra – Podľa posledných dát oficiálneho auditu návštevnosti webov AIMmonitor – IAB Slovakia prevádzkovateľ Azet.sk prekročil magickú hranici 3 milióny reálnych užívateľov (RU) mesačne. Od najbližšej svojej konkurencie má podľa posledných dát z prieskumu opäť vyšší náskok oproti minulému mesiacu až o 448 690 RU.

Tabuľka TOP 5 prevádzkovateľov – zdroj: online.aimmonitor.sk; mesačné dáta pre RU a PV, október 2013

Veľký náskok od konkurencie si Azet.sk ako prevádzkovateľ drží aj v priemerných denných číslach. Aj tu je absolútnou jednotkou. Voči druhému v poradí je to náskok o 271 330 RU.

Tabuľka TOP 5 prevádzkovateľov – zdroj: online.aimmonitor.sk; priem. denné dáta pre RU a PV, október 2013

„Veľmi nás teší, že sa nám podarilo prekročiť hranicu troch miliónov návštev reálnych používateľov mesačne a ešte viac prehĺbiť náskok pred konkurenciou,“ vyjadril sa k vynikajúcemu výsledku dát aj generálny riaditeľ Azet.sk Milan Dubec.

Graf návštevnosti Azet.sk ako prevádzkovateľa (nižšie) vykazuje trend rastu, čo potvrdzujú aj posledné aktuálne dáta.

Portály Azet.sk zasahujú viac ako 80 % používateľov zo SR* Návštevnosť najväčšieho slovenského internetového prevádzkovateľa Azet.sk sa denne pohybuje priemerne cez 873 000 používateľov. „Mesačne služby prevádzkovane Azet.sk použilo viac ako 3 042 000 (RU) užívateľov, čo je takmer každý online Slovák,“ dodáva Dubec.

Podľa októbrových dát strávili celkovo na portáloch Azet.sk používatelia spolu 1571 rokov, 157 dní a 22 hodín. Priemerne strávený čas na jedného používateľa vychádza mesačne viac ako 4,5 hodiny na Azete.

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk .

ax

K téme

Jungheinrich rok 2023 v číslach Orange Podcast roka 2024 opäť ocení najlepšie podcasty na Slovensku

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Podnikové info

SITA.sk

© Použitie akýchkoľvek materiálov z tejto stránky je dovolené bez obmedzení.