Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
4. decembra 2012 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Vo Viedni sa bude diskutovať na tému aktívneho starnutia

BRATISLAVA 4. decembra – S cieľom podporiť novú kultúru aktívneho starnutia, sa pri príležitosti európskeho roka aktívneho starnutia a solidarity medzi generáciami, uskutoční vo Viedni 4. decembra multilaterálne stretnutie Active ageing in Centrope. Na podujatie zavítajú zástupcovia z regiónu Centrope – Rakúska, Slovenska a Maďarska.

Témou je koncept aktívneho starnutia a jeho účinkov na trh práce, zotrvanie v zárobkovej činnosti, vplyvy demografických zmien a s nimi spojený finančný tlak na dôchodkové systémy v danom regióne. Predstavené budú projekty zamerané na zachovanie potenciálu zamestnanosti starších ľudí v oblasti malých a stredných podnikov v Rakúsku, na Slovensku a Maďarsku. Multilaterálne stretnutie Active ageing in Centrope, ktoré doplní aj diskusia, sa bude konať v Media Tower (Taborstrasse 1-3) vo Viedni. Podujatie organizuje mesto Viedeň.

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk .

ax

K téme

Za 20 rokov zrealizovali zdravotní klauni na Slovensku vyše 32 000 klauniád Láska neraz príde, aj keď ju nečakáme… Romanca Dom druhých šancí

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Ostatné

SITA.sk

© Použitie akýchkoľvek materiálov z tejto stránky je dovolené bez obmedzení.