4. decembra 2012 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Vo Viedni sa bude diskutovať na tému aktívneho starnutia

BRATISLAVA 4. decembra – S cieľom podporiť novú kultúru aktívneho starnutia, sa pri príležitosti európskeho roka aktívneho starnutia a solidarity medzi generáciami, uskutoční vo Viedni 4. decembra multilaterálne stretnutie Active ageing in Centrope. Na podujatie zavítajú zástupcovia z regiónu Centrope – Rakúska, Slovenska a Maďarska.

Témou je koncept aktívneho starnutia a jeho účinkov na trh práce, zotrvanie v zárobkovej činnosti, vplyvy demografických zmien a s nimi spojený finančný tlak na dôchodkové systémy v danom regióne. Predstavené budú projekty zamerané na zachovanie potenciálu zamestnanosti starších ľudí v oblasti malých a stredných podnikov v Rakúsku, na Slovensku a Maďarsku. Multilaterálne stretnutie Active ageing in Centrope, ktoré doplní aj diskusia, sa bude konať v Media Tower (Taborstrasse 1-3) vo Viedni. Podujatie organizuje mesto Viedeň.

ax

Za 20 rokov zrealizovali zdravotní klauni na Slovensku vyše 32 000 klauniád Láska neraz príde, aj keď ju nečakáme… Romanca Dom druhých šancí

Z kategórie Ostatné