Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
26. septembra 2012 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

AAA AUTO otvára pobočky v Michalovciach a českom Sokolove

BRATISLAVA 26. septembra – Najväčší stredoeurópsky predajca jazdených vozidiel AAA AUTO otvára nové pobočky hneď v dvoch krajinách. Dnes začala ostrá prevádzka autocentier v Michalovciach na východnom Slovensku a v Sokolove na západe Českej republiky. Celkový počet pobočiek skupiny AAA AUTO tak dosiahol dvadsaťdeväť.

„V ostatných troch mesiacoch sme v oboch krajinách uskutočnili veľmi podrobný prieskum trhu, ktorý okrem iného zahŕňal detailnú analýzu konkurencie, prítomnosť iných retailových reťazcov, kúpnej sily, zamestnanosti a štruktúry vozového parku v niekoľkých vytipovaných lokalitách. Zamerali sme sa aj na analýzu doterajších predajov zákazníkom z miest, v ktorých zatiaľ nepôsobíme. Z týchto prieskumov nám jednoznačne vyplynulo, že nové pobočky sú najviac potrebné v Michalovciach a v Sokolove,“ uviedla generálna riaditeľka AAA AUTO Karolína Topolová. AAA AUTO chápe otváranie nových pobočiek ako jednu z ciest ďalšieho zvyšovania objemu predaných vozidiel. „V tomto roku plánujeme predať 50 000 áut. V budúcom roku by sme sa radi dostali aj nad túto hranicu a veríme, že nové pobočky nám v tomto úsilí pomôžu. V budúcnosti zamýšľame pokračovať v našej stratégii postupnej expanzie do všetkých väčších miest na Slovensku a v Českej republike tak, aby sme sieťou vlastných pobočiek rovnomer ne pokryli celé územie v týchto štátoch,“ poznamenala Topolová.

Michalovská pobočka zamestnáva 16 ľudí a bude ponúkať približne 150 jazdených vozidiel. Otvorená bude sedem dní v týždni, vždy od 9:00 do 21:00 hodiny. Nachádza sa na Štefánikovej ulici č. 1419, medzi obchodnými centrami Hypernova a Tesco, na križovatke hlavných cestných ťahov v meste. Pobočka v Sokolove má 18 zamestnancov a ponúkne 200 automobilov. Otvorená bude rovnako sedem dní v týždni, vždy od 9:00 do 20:00 hodiny. „Pobočka v Michalovciach mala doslova raketový štart, už v prvých dňoch skúšobnej prevádzky pred oficiálnym otvorením sa tu predalo 25 vozidiel. Podobne aj v Sokolove sa od začiatku týždňa pred spustením ostrej prevádzky predalo desať áut. To potvrdzuje náš správny odhad potrieb trhu v daných lokalitách,“ zdôraznila Topolová.

Obe pobočky ponúkajú štandardné spektrum služieb autocentra AAA AUTO. Ak sa zákazník rozhodne pre kúpu vozidla, môže na mieste jednoducho a rýchlo vybaviť všetky záležitosti týkajúce sa financovania, vrátane splátkového predaja či lízingu.

Rovnako ako iné pobočky, aj Michalovce a Sokolov budú v budúcnosti domovom aj pre oživenú značku Mototechna, ktorá sa špecializuje na predaj zánovných a referenčných vozidiel do veku dvoch rokov s maximálne 30 000 najazdenými kilometrami.

Expanzia spoločnosti AAA AUTO do ďalších miest na Slovensku a v Českej republike otvorením pobočiek v Michalovciach a Sokolove nekončí. „V priebehu budúceho roka plánujeme otvoriť v každej krajine najmenej ďalšie dve nové pobočky,“ dodala Topolová.

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk .

ax

K téme

Rekordné predaje AURES Holdings v prvom štvrťroku posilnila generatívna AI v kontaktnom centre Tento rok je v našich predajoch rekordný, hovorí co-CEO AAA AUTO Petr Vaněček

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Podnikové info

SITA.sk

© Použitie akýchkoľvek materiálov z tejto stránky je dovolené bez obmedzení.