Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
23. augusta 2012 PR správyOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Revitalizácia zastávky na Zochovej je v plnom prúde

BRATISLAVA 23. augsuta – Bratislavčania, ktorí využívajú pri preprave MHD zastávku Zochova by sa v týchto dňoch mali pripraviť na drobné obmedzenia. Spoločnosť J&T Real Estate, ktorá sa podujala zastávku pre Bratislavu zrekonštruovať, už osadila nové lavičky, smetné koše, urobila určité terénne úpravy v okolí zastávky, začala s opravou osvetlenia a s čistiacimi prácami.

„Na väčšie obmedzenie sa Bratislavčania musia pripraviť v týchto dňoch na schodisku, ktoré smeruje do podchodu, lebo práve tam pracovníci špecializovanej firmy odstraňujú z obkladového kameňa grafity, čo si vyžiadalo uzavretie určitej časti schodiska. Preto prosíme cestujúcich o istú dávku trpezlivosti,“ povedala Katarína Krajňáková hovorkyňa J&T Real Estate.

Revitalizácia bude v najbližších dňoch pokračovať náterom prístrešku, opravou nerovností na chodníkoch a postupnou výmenou okenných tabúľ, na ktorých bude zobrazená najznámejšia bratislavská panoráma.

„Práce idú zatiaľ podľa plánu. Veríme, že rekonštrukcia bude hotová najneskôr v druhý septembrový týždeň,“ hovorí Krajňáková.

Revitalizáciu zastávky Zochova si vybrala spoločnosť J&T Real Estate ako jeden z projektov spoločenskej zodpovednosti. „Napriek tomu, že zastávku využíva množstvo cestujúcich a nachádza v centre mesta priamo na očiach turistov zastávka je v dezolátnom stave. Rozhodli sme sa preto samospráve trochu pomôcť, tam kde jej chýbajú financie,“ dodáva Katarína Krajňáková.

O spoločnosti J&T REAL ESTATE
J&T REAL ESTATE, a.s., patrí medzi lídrov realitného trhu v strednej Európe, najmä na Slovensku a v Českej republike. Spoločnosť sa zameriava na realizáciu rezidenčných, kancelárskych, priemyselných a hotelových projektov. Vlajkovou loďou developera je projekt RIVER PARK v Bratislave. GRAND HOTEL KEMPINSKI HIGH TATRAS, kancelársky TOWER 115 v Bratislave, obytný súbor KARLOVESKÉ RAMENO, PROSEK POINT či luxusné REZIDENCE KAMPA v Prahe sú len zlomkom projektov J&T REAL ESTATE. V príprave sú ďalšie, ako napríklad ZUCKERMANDEL, PANORAMA CITY a iné.

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk .

bx

K téme

Bratislavčania chcú rekonštrukciu Kamenného námestia a bývalého hotela Kyjev, ukázal prieskum Klimasken, midibusy aj cykloželeznička: Prešov systémovo pracuje na zlepšení kvality ovzdušia

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Ostatné

SITA.sk

© Použitie akýchkoľvek materiálov z tejto stránky je dovolené bez obmedzení.