Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
22. júna 2012 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

Slovenská komora daňových poradcov oslávila 20. výročie

BRATISLAVA 22. júna – Slovenská komora daňových poradcov (SKDP) si pripomína 20. výročie založenia. Daňoví poradcovia spoločne s pozvanými hosťami si toto výročie pripomenuli vo štvrtok 21. júna na spoločenskom podujatí v Café Reduta v Bratislave. Celoslovenské oslavy 20-teho výročia založenia Slovenskej komory daňových poradcov budú na jeseň tohto roku v Banskej Bystrici. Daňoví poradcovia okrem rád klientom – živnostníkom a firmám v oblasti daní a poistného spolupracujú na legislatívnom procese pri tvorbe a vysvetľovaní zákonov. Úzko spolupracujú najmä s Ministerstvom financií SR a Finančným riaditeľstvom. SKDP je profesijnou komorou združujúcou daňových poradcov so sídlom v Banskej Bystrici.

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk .

ax

K téme

Cristi Puiu si na MFF Art Film 2024 prevezme Zlatú kameru Bebbo – mobilná aplikácia UNICEF pre rodičov detí od 0 do 6 rokov

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Podnikové info

SITA.sk

© Použitie akýchkoľvek materiálov z tejto stránky je dovolené bez obmedzení.