Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
15. apríla 2013 PR správyPodnikové info od PRservis.skSITA Diskusia()

Valné zhromaždenie OTP Banky schválilo Výročnú správu

BRATISLAVA 15. apríla – Valné zhromaždenie OTP Banky Slovensko, a.s., ktoré sa konalo 12. apríla 2013 schválilo Výročnú správu OTP Banky Slovensko, a.s., a účtovnú závierku za rok 2012. Na základe predloženého návrhu na vysporiadanie straty za rok 2012 Valné zhromaždenie schválilo úhradu straty z nerozdeleného zisku z minulých rokov v plnej výške.

Valné zhromaždenie taktiež schválilo návrh na zmenu stanov. Externým audítorom banky na rok 2013 bude naďalej spoločnosť Deloitte Audit, s.r.o.. Ďalej Valné zhromaždenie zvolilo pána Atanáza Popova a pána Gábora Kovácsa za členov dozornej rady. Ich funkcia členov dozornej rady vzniká dňa 12.4.2013.

Valné zhromaždenie vzalo na vedomie:
• Správu predstavenstva o podnikateľskej činnosti spoločnosti a o stave jej majetku
za rok 2012.
• Správu dozornej rady spoločnosti k riadnej individuálnej účtovnej závierke.
za rok 2012 a návrhu na vysporiadanie straty za rok 2012.
• Správu audítora o výsledku overenia riadnej individuálnej účtovnej závierky
za rok 2012.
• Správu o činnosti dozornej rady spoločnosti za rok 2012.
• Informáciu o obchodnom pláne a finančnom rozpočte spoločnosti na rok 2013.

Všetky dokumenty s výnimkou návrhu na zmenu stanov boli schválené v znení, ktoré navrhlo predstavenstvo.

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk.

K téme

Harmonizácia kapitálového trhu prináša benefity pre emitentov aj majiteľov cenných papierov Karolína Topolová oslavuje desať rokov v čele AURES-u, firma takmer strojnásobila obrat

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Podnikové info

SITA.sk

© Použitie akýchkoľvek materiálov z tejto stránky je dovolené bez obmedzení.