86571_weblife_je_syphon_oznam_pr 676x255.jpg
15. decembra 2017 SprávySlovensko od PRservis.skSITA Diskusia()

Webhosting syphon.sk odkúpil službu weblife.sk

BRATISLAVA, NITRA 15. decembra 2017 – Poskytovateľ webhostingových služieb Syphon.sk, odkúpil od spoločnosti Weblife portfólio zákazníkov a služby prevádzkované pod značkou Weblife.sk.

S radosťou oznamujeme, že k 8.decembru 2017 sa webhosting Weblife.sk začleňuje do portfólia webhostingového operátora Syphon.sk. Súčasnou ambíciou Syphon.sk je nielen zachovať obchodné podmienky a pritom výrazne zlepšiť kvalitu zákazníckych služieb, a zároveň zákazníkom ponúknuť nové a moderné riešenia prevádzky web stránok a e-mailových služieb.

Týmto krokom Syphon.sk rozširuje svoje portfólio o približne 990 zákazníkov služby Weblife.sk.

V súčasnosti je Syphon.sk inovátorom v oblasti manažovaného webhostingu s unikátnym prístupom k manažmentu zákazníckych web aplikácii.

Tomáš Dobrotka
konateľ SYPHON s.r.o., Technický garant projektu

Odporúčané články

Koniec súťaží „NAJ mesto a obec Slovenska 2017“ a „Primátor/Starosta Slovenska 2017“ na SLOVAKREGION.SK „Najkrajšie mesto a obec Slovenska 2016″ na SLOVAKREGION.SK