100790_auparc11227027_delivery_pick_up_points_directories_1920x1080_v01_lhu_vystup1 676x380.jpg
23. januára 2023 SprávySlovensko od PRservis.skSITA Diskusia()

Vyzdvihnutie či vrátenie tovaru pohodlne na jednom mieste? To všetko vybavíte v Auparku Bratislava!

23.1.2023 – Pod strechou nákupného centra Aupark vybavíte toho oveľa viac, ako len nákupy trendy kúskov či posedenie s kamarátkou na kávičke. Ak ste netrafili správnu veľkosť oblečenia z online nákupu, vyskúšajte službu jednotlivých predajní či viaceré pick-up pointy a vyhnite sa zdĺhavému vráteniu tovaru prostredníctvom pošty. Túto službu podporujú vyhľadávané značky ako Mango, Zara, Reserved, Lindex či H&M, kam si môžete nechať doručiť aj vaše objednávky, ktoré ste zrealizovali online. K dispozícii máte výdajné miesta doručovacích spoločností, ako sú Packeta a DHL, či schránky na vyzdvihnutie – AlzaBox, Pilulka Box a Packeta Z-BOX. Pri najbližšom online nákupe tak zvoľte možnosť vyzdvihnutia osobne a vybavte všetko pohodlne a rýchlo v nákupnom centre Aupark Bratislava!

Nesadol vám vianočný darček?

Potešil vás partner pod vianočným stromčekom elegantnou spodnou bielizňou alebo novým zimným kabátom, no netrafil vašu veľkosť? Odpustite mu to, vybrať správnu veľkosť nie je vždy jednoduché! Zakúpený tovar môžete pohodlne vrátiť priamo v kamenných predajniach v Auparku. Stačí, ak ho prinesiete spolu s pokladničným dokladom do niektorej z prevádzok. V prípade tohto spôsobu nie je potrebné ani vopred žiadať o vrátenie tovaru na webovej stránke či v mobilnej aplikácii. Jednoducho ho prineste do predajne a vrátenie vybavíte v priebehu niekoľkých sekúnd. Tento spôsob podporujú predajne Zara, Mango, Reserved, Lindex a H&M. V prípade Lindexu môžete tovar do predajne v Auparku dokonca poslať aj poštou.

Skvelé výpredajové ceny a prevzatie tovaru v predajni

Chceli by ste začať nový rok štýlovo a elegantne v outfite, ktorý nezruinuje vašu peňaženku? V tom prípade sa zastavte v bratislavskom Auparku, kde v súčasnosti prebiehajú skvelé výpredaje v módnych domoch ako Mango, Zara, Reserved a Lindex, a uchmatnite si tak nové kúsky do vášho šatníka za priaznivé ceny. Využiť môžete aj možnosť online nákupu a nechať si vašu objednávku doručiť priamo do niektorej z predajní. Tú si tak budete môcť vyzdvihnúť doslova kedykoľvek, napríklad pri vašej najbližšej návšteve nákupného centra. V prípade tohto spôsobu dopravy navyše ušetríte aj peniaze za doručenie, keďže osobné prevzatie tovaru je bezplatné. Nenakupujte bezhlavo a rozumne si rozmyslite, čo potrebujete – Aupark služby vám v tom pomôžu.

Vybavte všetko na jednom mieste!

Preferujete skôr online nákupy a objednávate si tovar z vašich obľúbených e-shopov priamo domov, no častokrát sa neviete zladiť s kuriérom na doručovacom čase a mieste? V tom prípade využite široké doručovacie možnosti spoločnosti Packeta a nechajte si zásielku zaslať na výdajné miesto do nákupného centra Aupark Bratislava. Nájdete ho na -1 poschodí v zelenej garážovej lobby v časti Click&Services. Ochotný personál je vám k dispozícii každý deň v čase od 11:00 do 20:00 a je len na vás, kedy si zakúpený tovar vyzdvihnete. Okrem prevzatia môžete zásielky tiež rýchlo a lacno odosielať. Stačí, ak do mobilnej aplikácie Packeta zadáte základné údaje o zásielke a prinesiete ju na výdajné miesto do Auparku. V zmienenej garážovej lobby sú k dispozícii aj samoobslužné schránky Pilulka Box. Prostredníctvom nich si jednoducho vyzdvihnete objednávku zo spoľahlivej webovej stránky pilulka.sk.

Vyzdvihnite si zásielku kedykoľvek, dokonca aj v noci

Nestíhate si prevziať vašu objednávku počas prevádzkových hodín výdajných miest? Nezúfajte! V Auparku si môžete objednaný tovar vyzdvihnúť 24 hodín 7 dní v týždni. Pri spôsobe doručenia zvoľte možnosť osobného prevzatia v samoobslužných schránkach AlzaBox alebo Packeta Z-BOX. Obe slúžia na bezkontaktné a rýchle vyzdvihnutie tovaru. Po spracovaní vašej objednávky vám príde informácia, že zásielka je pripravená na vyzdvihnutie a vy si tak po ňu môžete prísť v čase, ktorý vám vyhovuje. V prípade AlzaBoxu schránku otvoríte pomocou kódu na vyzdvihnutie. Ten vám bude doručený vo forme SMS správy. Ak ste zvolili ako spôsob dopravy doručenie do Packeta Z-Boxu, prevzatie je ešte jednoduchšie. Stačí na vašom mobilnom telefóne zapnúť aplikáciu Packeta, GPS a bluetooth a schránka sa vám automaticky otvorí sama. Na samoobslužných schránkach môžete tovar dokonca aj zaplatiť, a to prostredníctvom platby bankovou kartou. Obidva boxy na doručenie sú umiestnené na prízemí pri pešom vstupe do nadzemného parkoviska nákupného centra Aupark.

Výhodné parkovanie v nákupnom centre

Ak ste členom vernostného programu nákupného centra Aupark Bratislava, k dispozícii máte možnosť parkovať v priestoroch centra zadarmo až 4 hodiny (3+1 hodina zdarma). Cez víkendy a sviatky môžete parkovať ešte dlhšie, a to až 6 hodín zdarma. Využite komfortné služby Auparku Bratislava, nechajte si doručiť vaše objednávky do niektorého z výdajných miest a ušetrite čas, ktorý môžete zužitkovať efektívnejšie, napríklad posedením na dobrej kávičke či vychutnávaním si lahodného jedla v niektorej z reštaurácií.

Informačný servis

MAN automatizuje výrobnú logistiku pomocou 12 robotov Magazino SOTO Na prestížne ocenenie Krištáľové krídlo je nominovaná aj knižná vydavateľka

Z kategórie Slovensko