14. mája 2012 PR správyZdravie od PRservis.skSITA Diskusia()

Vysokoúčinná a prvotriedna ochranu proti zubnému kazu

BRATISLAVA 14. mája – Inovatívna receptúra zubnej pasty Vademecum Pro Medic s tekutým vápnikom poskytuje účinnú ochranu proti zubnému kazu a škvrnám na zuboch. Zároveň aktívne posilňuje a chráni zuby. Experti z Laboratórií Vademecum spojili vedecké poznatky s prírodnými zložkami, aby vytvorili vysokoúčinné výrobky ústnej hygieny, ktoré sú vhodné pre každého.
Nová unikátná receptúra s tekutým vápnikom a fluórom, ktoré zostávajú v tekutom stave prispieva k posilneniu zubnej sklovinu a ochrane pred zubným kazom.
Nový Vademecum Pro Medic je dostupný ako zubná pasta (75 ml) a ako aj varianta 2v1- zubná pasta a ústna voda v jednom (75 ml). Oba sa môžu pochváliť vysokoúčinnou ochranou proti baktériám pre zdravé a čisté zuby.
Vademecum Pro Medic 2v1 spája osvedčenú kvalitu zubnej pasty Vademecum a antibakteriálnu sviežosť ústnej vody pre zdravé zuby a 100% svieži dych v jednom jednoduchom kroku. Po zmiešaní s vodou pôsobí Vademecum 2v1 Pro Medic ako ústna voda, takže zanecháva v ústach úžasný pocit sviežosti. A keď sa používa ako zubná pasta, je klinicky dokázané, že vďaka tekutej forme sa ľahko dostane aj na miesta, ktoré sú ťažšie dostupné – dokonca aj do medzizubných priestorov.
Okrem odstránenia baktérií, táto najnovšia inovácia z Laboratórií Vademecum poskytuje účinnú ochranu proti škvrnám na zuboch, povlaku, sfarbeniu povrchu zubov, problémom s ďasnami a nepríjemnému zápachu z úst, keď sa používa pravidelne.
Novinka Vademecum Pro Medic, ako najnovšia inovácia z radu výrobkov ústnej hygieny spoločnosti Henkel, je od marca 2012 dostupná vo väčšine predajní.
Zubná pasta Vademecum Pro Medic 75ml bola testovaná aj Slovenskou komorou zubných lekárov. Na základe výsledkov testov zapožičala Slovenská komora zubných lekárov svoju pečať pre tento výrobok.
Slovenská komora zubných lekárov zapožičiava svoju pečať vybraným výrobkom v odbore osobných preventívnych opatrení proti zubnému kazu a parodontopatiám a taktiež projektom prevencie zubného kazu už od roku 1999.

bx

Zastavme sklerózu multiplex skôr ako ona zastaví nás Easy UPS 3-Phase Modular – jednoduchá, spoľahlivá a škálovateľná jednotka

Z kategórie Zdravie