23. novembra 2012 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Vyjadrenie OTP Banky Slovensko ku kauze bytového domu Glance House

BRATISLAVA 23. novembra – V súvislosti s medializáciou kauzy o prevode nehnuteľností bytového domu Glance House v Bernolákove, OTP Banka Slovensko vyhlasuje, že medializované tvrdenia o odkúpení tejto pohľadávky Mariánom Kočnerom od financujúcej OTP Banky Slovensko nie sú pravdivé.
OTP Banka Slovensko neodpredala predmetnú pohľadávku podnikateľovi Mariánovi Kočnerovi. Vzniknutá situácia nás mrzí a zároveň vyzývame budúcich vlastníkov bytov k zvýšenej opatrnosti pri nadobúdaní nehnuteľností v bytovom dome Glance House v Bernolákove.

ax

Odporúčané články

Vyjadrenie Asociácie personálnych agentúr Slovenska k vystúpeniu premiéra SR dňa 28.8.2018 po rokovaní Vlády SR o problematike riešenia nedostatku pracovnej sily. Michel Houellebecq

Z kategórie Ostatné