20. januára 2016 PR správyZdravie od PRservis.skSITA Diskusia()

VšZP dáva verejný prísľub

BRATISLAVA 20. januára – Všeobecná zdravotná poisťovňa, a.s. (ďalej VšZP) dáva verejný prísľub všetkým zmluvným poskytovateľom ústavnej zdravotnej starostlivosti, že im uhradí zdravotnú starostlivosť, ktorú poskytnú jej poistencom za iných poskytovateľov v prípade, ak niektorá nemocnica nebude z dôvodu výpovedí sestier a pôrodných asistentiek spĺňať požiadavky na potrebné personálne zabezpečenie. Verejný prísľub sa týka komplexnej, teda aj plánovanej zdravotnej starostlivosti a platí do 31.3.2016. Verejný prísľub VšZP je garanciou pre poskytovateľov zdravotnej starostlivosti, že im poskytnutá zdravotná starostlivosť bude uhradená v plnom rozsahu. Verejný prísľub je v plnom znení zverejnený na webovej stránke poisťovne. Link: http://www.vszp.sk/

20.1.2016
Informovala: Petra Balážová, hovorkyňa

bx

Odporúčané články

Na operácie sivého zákalu už pacienti VŠZP čakať nemusia Operácie bez čakania

Z kategórie Zdravie

Zavrieť