98384_verdena celkova predna_ 2 676x428.jpg
4. apríla 2022 SprávySlovensko od PRservis.skSITA Diskusia()

VI Group začína s predajom Verdeny

4.4.2022 – Na Vrbenského ulici v Bratislave Rači sa plánuje s výstavbou polyfunkčného domu na mieste schátraného kultúrneho centra. Projekt, ktorý realizuje developerská spoločnosť VI Group, má názov VERDENA a prinesie 53 nových bytov, 24 nebytových priestorov a 98 parkovacích miest. Dokončenie projektu je naplánované koncom roka 2024.

VI Group od 19. apríla spúšťa predaj nových bytov v plánovanom polyfunkčnom dome na Vrbenského ulici v Bratislave Rači. Objekt  v blízkosti atraktívnej Peknej cesty bude osem podlažný, s jedným podzemným podlažím garáži, na prvom až treťom podlaží s nebytovými priestormi – kanceláriami. Na ostatných podlažiach sa nachádzajú byty vrátane ustúpeného ôsmeho nadzemného podlažia s terasami. Výstavbou sa do lokality prinesie 38 jedno a dvojizbových bytov, 10 trojizbových a 5 štvorizbových bytov.

Budova sa bude nachádzať v samostatnom uzatvorenom areáli na mieste schátraného, bývalého kultúrneho centra ktoré bude v rámci výstavby asanované. Objekt je ohraničený areálom Meopty,  Slovenskej Grafie a futbalovým ihriskom, pričom výstavba bude realizovaná v hornej časti pozemku. Územie je v súčasnosti bez funkčného využitia a údržby, zarastené náletovými drevinami.

Dopravné napojenie obyvateľov bude na Vrbenského ulicu. Existujúce parkoviská nebudú zahusťovať ďalšie autá, pretože developer vytvorí 67 nových parkovacích miest na pozemku a 31 podzemných garážových státi.

Zaujímavosťou bude popínavá zeleň ako súčasť fasády na každom balkóne. Spolu s plánovanou výsadbou vytvorí zelenú bariéru voči negatívnym účinkom klimatických zmien a zlepší mikroklímu obyvateľov.

VI Group je realizátorom úspešných projektov ako sú napríklad MATADORKA, RNDZ, MORUŠE.

Všetky informácie o projekte VERDENA budú na stránke www.verdena.sk od 19.4.2022.

Informačný servis

Značka Ayvens vstúpila už aj na slovenský trh. Stáva sa najväčším hráčom na trhu udržateľnej mobility Nárok na štátnu pomoc so splácaním hypoték má menšina ľudí, brzdia ju najmä dve podmienky

Z kategórie Slovensko