2. mája 2012 PR správyŠport od PRservis.skSITA Diskusia()

V hre LOTO 5 z 35 padol siedmy tohtoročný jackpot

BRATISLAVA 2. mája – V poslednú aprílovú nedeľu padol jackpot v hre LOTO 5 z 35. „V nedeľnom žrebovaní hry LOTO 5 z 35 boli vyžrebované výherné čísla, na ktoré uzatvoril stávku v Prešovskom kraji jeden z hráčov. Na svoj účet si vďaka víťaznej stávke bude môcť pripísať 26 127,05 eura,“ informoval hovorca spoločnosti TIPOS Rastislav Čépe. Dodal, že ide už o siedmy tohtoročný jackpot, ktorý padol v „malom lote“.

Hra LOTO 5 z 35 patrí medzi číselné lotérie s malým základným vkladom na jednu stávku. „Hráč tipuje 5 čísel z 35. Za jeden tip zaplatí 0,30 eura,“ uviedol hovorca. Päť výherných čísel pre „malé loto“ sa žrebuje v nedeľu a hra dokáže hráčov skutočne prekvapiť. „Prvý tohtoročný jackpot v hre LOTO 5 z 35 bol rekordný. Padol 19. februára a mal hodnotu
118 581 eur. Ide o najvyšší jackpot, aký doteraz padol v tejto hre,“ uviedol Čépe.

LOTO 5 z 35 sa oplatí hrať aj prostredníctvom SMS. „Týmto spôsobom sa podarilo 4. marca vyhrať šťastnému hráčovi jackpot vo výške 18 510,70 eura,“ pripomenul hovorca. TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s. prijíma stávky na číselné lotérie LOTO, JOKER, LOTO 5 z 35, KENO 10 a EUROMILIÓNY okrem štandardných zberných miest aj prostredníctvom internetu cez stránku www.tipos.sk. A od roku 2009 aj prostredníctvom SMS správ. Pre tento spôsob stačí zaslať bezplatnú prázdnu SMS správu na číslo 3333.
Stávka podaná cez SMS alebo cez herný portál www.tipos.sk je rovnocenná so stávkou podanou na zberni. Tento týždeň sa oplatí vyskúšať si esemeskový spôsob stávkovania
pri hre LOTO. V prvom ťahu sa aktuálne hrá o atraktívnych 2 440 678,42 eura a v druhom ťahu o jackpot 300 tisíc eur. Šťastie cez SMS možno skúsiť aj v hre EUROMILIÓNY, v ktorej je aktuálny jackpot 1 461 807,50 eura.

ax

Mladí ľudia z centier pre deti a rodiny ukázali svoje nadanie v projekte Predveď svoj talent Lidl spúšťa projekt UEFA EURO 2024™: Lidl Kids Team

Z kategórie Šport