7. júna 2012 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

UMENIE: Galéria BYZANT pozýva na výstavu Ivana Jarinu

BRATISLAVA 7. júna – Galéria BYZANT Vás srdečne pozýva na výstavu prác Ing. arch. Ivana Jarinu a jeho architektonického ateliéru ATELIER VAN JARINA. Výstava potrvá od
7. do 30. júna, denne od 12.00 – do 18.00. Autor sa rád stretne s návštevníkmi, ak sa vopred dohodnú na čase. Vernisáž sa bude konať tento štvrtok o 18,00 v Galérii BYZANT na Ventúrskej ul. č. 9 v Bratislave – Starom Meste v Zichyho paláci pri dobrom vine a super hudbe.

zd;mt

Odporúčané články

Piate narodeniny s Lýdiou Eckhart, Evelyn, aj Michalom Kubovčíkom Pred rokmi u nás zanikla, no dnes sa dostala do obľuby ľudí. Aj technika modrotlače, ktorú kedysi nosila šľachta, sa predstaví na Remeselnom trhu

Z kategórie Ostatné