14. októbra 2016 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Televízia TA3 bola vo štvrtok počas štátneho pohrebu 2. a 3. na trhu

BRATISLAVA 14. októbra – Jediná spravodajská televízia na Slovensku TA3 venovala vo štvrtok 13.októbra 2016 podstatnú časť svojho vysielania poslednej rozlúčke s prvým prezidentom Slovenskej republiky Michalom Kováčom.
Už v stredu TA3 odvysielala živé vstupy z Bratislavského hradu, kde sa s Michalom Kováčom lúčila verejnosť.
Vo štvrtok odvysielala TA3 v takmer šesťhodinovom priamom prenose štátny pohreb, vrátane zádušnej sv. omše za zosnulého prezidenta (so sharom 14,5 % bola televízia v tom čase 2. na trhu). Priamy prenos z poslednej rozlúčky televízia odvysielala v rámci špeciálneho Štúdia TA3, do ktorého si moderátor Alfonz Šuran pozval bývalého predsedu SNR Františka Mikloška a politického analytika Jána Baránka, aby spoločne zhodnotili život a odkaz Michala Kováča. Táto relácia zaznamenala share 9,3%, čím sa TA3 stala 3. na trhu (reach 373 tis.).
Výbornú návštevnosť počas včerajšieho dňa zaznamenal aj web TA3.

*Poznámka: Uvedené čísla pochádzajú z elektronického merania televízií formou peoplemetrov (zdroj: PMT/TNS Sk).

es;bl

UPC: Hrozí úplný zákaz českých staníc v ponuke slovenských operátorov Slovensko ako turistická destinácia zožalo úspech v írskej televíznej šou

Z kategórie Ostatné