1. februára 2016 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

TA3: V nedeľu si televíziu TA3 pozrelo 1 mil. 180 tis. divákov

BRATISLAVA 1. februára – Televíziu TA3 si v nedeľu pozrelo 1 milión 180 tisíc divákov. Predvolebná diskusná relácia V politike pritiahla k obrazovkám v premiére a repríze spolu 600 tis. divákov (share 3,8%, VŠ vzdelaní diváci 12,5% – vďaka čomu bola televízia TA3 trojkou na trhu a share manažérov s VŠ vzdelaním až 17% – dvojka na trhu).

Nedeľnú reláciu V politike moderovala Ľuba Oravová.
Mimoriadne zaujímavá diskusia, témy a hostia a následne vysoký záujem televíznych divákov potvrdili, že jediná slovenská spravodajská televízia má svoje pevné miesto na slovenskom mediálnom trhu.

1. Téma relácie V politike bola: Aktuálna politická situácia – hlavné priority v kampani, priority strán vo vzťahu k účasti vo vláde a vo vládnom programe, protikorupčné opatrenia, bezpečnosť v kontexte migračnej krízy, jej riešenia a budúcnosť Schengenu
Hostia: Robert Kaliňák, (Smer-SD), minister vnútra a podpredseda strany
Lucia Žitňanská, (Most-Híd), podpredsedníčka strany

2. Téma: Predvolebná kampaň, jej financovanie, vzťahy a spolupráca strán pred a po voľbách, povolebné scenáre, priority strany vo vzťahu k účasti vo vláde a vo vládnom programe.
Hostia: Radoslav Procházka (#Sieť ), predseda strany, Richard Sulík (SAS), predseda strany a Andrej Danko (SNS), predseda strany.
Poslednú januárovú nedeľu dosiahla TA3 celodenný share 2,5 % so sledovanosťou 1 milión 180 tisíc divákov.

*Poznámka: Uvedené čísla pochádzajú z elektronického merania televízií formou peoplemetrov (zdroj: PMT/TNS.sk).

O televízii TA3
Televízia TA3 je prvá spravodajská televízia, ktorá na slovenskom trhu pôsobí od septembra roku 2001. Denne prináša aktuálne spravodajstvo, pričom základom jej vysielania sú hodinové spravodajské bloky. Programovú štruktúru dopĺňajú publicistické relácie a špeciálne projekty, ktoré pokrývajú všetky oblasti spoločenského života. Primárnymi cieľovými skupinami televízie sú obyvatelia Bratislavy starší ako 18 rokov, obyvatelia miest s viac ako 50-tisícmi obyvateľov, ako aj profesionáli s vysokoškolským vzdelaním a vysokým socioekonomickým štatútom. Prevádzkovateľom televízie je spoločnosť C.E.N., s.r.o.

es;mt

Nerovnosť v odmeňovaní mužov a žien je na Slovensku problém, ktorý nesmieme zamiesť pod koberec Televízne spravodajstvo RTVS označili diváci opäť za najobjektívnejšie

Z kategórie Ostatné