10. apríla 2017 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

TA3 s mimoriadne vysokou sledovanosťou, v nedeľu si ju pozrelo až 1 milión 64 tisíc divákov

BRATISLAVA 10. apríla – Relácia V politike, vysielaná na TA3 dňa 9. 4. 2017, bola s podielom na trhu 23 % v cieľovej skupine A status s VŠ (top manažéri) – jednotkou na trhu.

V premiére si reláciu pozrelo 402 tis. divákov (reach 402 tis.) a spolu s reprízou dosiahla relácia V politike včera kumulatívny reach 672 tis. divákov. Premiéra relácie mala trhový podiel 11,8 % v cieľovej skupine 12+ (2. na trhu).

Hosťami relácie V politike, ktorú od 11:00 moderoval Noro Dolinský, boli: Andrej Danko (SNS), predseda NR SR, predseda strany, Tomáš Drucker (nom. SMERU-SD), minister zdravotníctva, Dušan Jarjabek (SMER-SD), poslanec NR SR, Boris Kollár (SME RODINA), poslanec NR SR, predseda strany, Karol Farkašovský (SNS), poslanec NR SR a Marian Kotleba (KOTLEBA-ĽSNS), poslanec NR SR, predseda strany.

Témami relácie, o ktorých diskutoval Noro Dolinský so svojimi hosťami, boli: Témy a ciele SNS, pôsobenie vo vládnej koalícii, aktuálne témy domácej a zahraničnej politiky; Stav rezortu zdravotníctva rok po voľbách, transparentnosť obstarávaní v zdravotníctve, dostupnosť liekov, projekt novej nemocnice v lokalite Rázsochy, ozdravný plán VŠZP; Sloboda slova a jej hranice, výroková imunita poslancov, sloboda prejavu na sociálnych sieťach.

Témy včerajšej relácie V politike zaujali nielen širokú divácku verejnosť, ale aj mnohé iné slovenské médiá. Podľa agentúry Slovakia online bola zmienka o témach z relácie citovaná
v 51 rôznych mediálnych príspevkoch.

*Poznámka: Uvedené čísla pochádzajú z elektronického merania televízií formou peoplemetrov (zdroj: PMT/TNS Sk). Všetky CS sú merané s hosťami.
Údaje o návštevnosti webu pochádzajú z merania AIM monitor.

Nerovnosť v odmeňovaní mužov a žien je na Slovensku problém, ktorý nesmieme zamiesť pod koberec Televízne spravodajstvo RTVS označili diváci opäť za najobjektívnejšie

Z kategórie Ostatné