29. februára 2016 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

TA3: Priniesla divákom predvolebnú diskusiu O budúcnosti Slovenska

BRATISLAVA 29. februára – V nedeľu 28.2.2016 sa na TA3, v relácii V politike, odohrala jedinečná a zaujímavá predvolebná diskusia, ktorá sa začala už o 10.45 hod a skončila o 13.30 hod. V dvoch častiach po sebe diskutovali s moderátorom Petrom Bielikom desiati lídri najsilnejších politických strán, ktorí sa uchádzajú o priazeň voličov v nadchádzajúcich voľbách do NR SR 2016.
V prvej časti relácie boli hosťami Robert Fico (Smer – SD), Béla Bugár (MOST – HÍD), Ján Figeľ (KDH), Radoslav Procházka (#SIEŤ) a Andrej Danko (SNS). V druhej časti debata pokračovala s predstaviteľmi strán, ktoré sa v prieskumoch verejnej mienky pohybujú na ďalších pozíciách a to: Igor Matovič (OĽaNO – NOVA), Richard Sulík (SaS), József Berényi (SMK), Boris Kollár (Sme rodina) a Pavol Frešo (SDKÚ – DS).
Hostia diskutovali o témach ako Bezpečnosť SR a EÚ, Ekonomika a hospodársky rast, Podnikanie a zamestnanosť, Školstvo a zdravotníctvo, Vízia a budúcnosť.
Televízia TA3 odvysielala rozhodujúcu politickú debatu z historickej budovy Národnej rady na Župnom námestí v Bratislave, z najväčšieho a najelegantnejšieho štúdia, ktoré bolo navrhnuté pre túto výnimočnú príležitosť. Zároveň išlo o jeden z najväčších televíznych prenosov v histórii TA3.
Spomínanú debatu odvysielanú zo špeciálneho štúdia, ale aj ostatné programy TA3, si v nedeľu pozrelo 1 milión 420 tisíc ľudí. Denný share televízie bol 4,4 %.
Nedeľnú reláciu V politike videlo 649 tis. divákov (rating 238 tis.) Share 12 + bol 18,5 %, čo televízii TA3 prinieslo prvé miesto na slovenskom televíznom trhu. Rovnako bola jednotkou aj v ostatných skupinách a to v skupine 18 + so sharom 19,9 %, VŠ vzdelaní 27,4 % a v skupine manažéri s VŠ vzdelaním 28,9 %.
Spolu si reláciu V politike (v premiére a v repríze) pozrelo 943 tisíc divákov.
*Poznámka: Uvedené čísla pochádzajú z elektronického merania televízií formou peoplemetrov (zdroj: PMT/TNS.sk).

es;mt

Nerovnosť v odmeňovaní mužov a žien je na Slovensku problém, ktorý nesmieme zamiesť pod koberec Televízne spravodajstvo RTVS označili diváci opäť za najobjektívnejšie

Z kategórie Ostatné