95054_planeo doprava 676x451.jpg
3. marca 2021 SprávySlovensko od PRservis.skSITA Diskusia()

Svieže jarné ceny v PLANEO Elektro sú aj v marci extra výhodné!

3.3.2021 – Najrozšírenejšia sieť elektropredajní PLANEO Elektro stále využíva svojich 52 kamenných predajní ako výdajne objednaného tovaru. Tovar, rezervovaný cez planeo.sk, si tak môžete vyzdvihnúť osobne alebo vám ho zadarmo dovezú ešte v ten istý deň v rámci mesta, kde pôsobí daná predajňa PLANEO Elektro.

Našim zákazníkom za každých okolností vychádzame maximálne v ústrety. Vďaka vlastnému rozvozu vieme doručiť tovar ešte v deň rezervácie alebo zákazník si môže tovar vyzdvihnúť na najbližšej predajni v čase, ktorý mu najviac vyhovuje,“  hovorí marketingový riaditeľ PLANEO Elektro Vitalij Fomenko a upozorňuje, že všetky výdajne sú otvorené večer až do 20. hodiny.

Bude pre vás výhodnejšie vyzdvihnutie na predajni?

Objednať tovar a vyzdvihnúť si ho na predajni v ten istý deň je možné, ak je tovar v danej predajni dostupný a rezervujete si ho do 17-tej hodiny. Pokiaľ tovar nie je na vami vybranej predajni, pri rezervácii do 15:00 hod vám ho tam PLANEO Elektro pripraví na vyzdvihnutie do 24 hodín.

Máte záujem o doručenie zadarmo v ten istý deň, ako spravíte objednávku?

Ak je objednaný tovar dostupný v predajni v blízkosti vami zvolenej adresy na doručenie a rezerváciu spravíte do 16:00 hod., tovar vám kuriér z PLANEO Elektro privezie v ten istý deň. V prípade, že sa tovar nenachádza v blízkej predajni a objednávku ste spravili do 15:00 hod, doručíme vám ho do 24 hodín.

A čo ponúka PLANEO Elektro lacnejšie tentoraz?

Najmä do menších priestorov je určená kombinovaná slim chladnička PHILCO PCS 2682E s objemom chladničky 184 l a mrazničky 84 l a antibakteriálnym madlom aj tesnením je zlacnená z 319 na 289 eur. A k tomu aj bezplatný servis po dobu 36 mesiacov.

Neoceniteľným pomocníkom v každej domácnosti je robotický mop irobot Braava 390T systémom navigácie iAdapt® 2.0 s navigačnou kockou. V režime suchého zametania a mokrého mopovania pracuje úplne nehlučne. Ušetrite 80 eur a kúpte si ho teraz v PLANEO Elektro len za 219 eur.

Zlacnenie sa dotklo aj televízorov. Realistický obraz si dokonale vychutnáte na 65´´ obrazovke televízora LG UHD TV so 4K rozlíšením, webOS SMART TV + HbbTV, prepojením na mobil a ďalšími funkciami pre perfektný vizuálny zážitok. A aj cena stojí za to – iba 499 eur.

Využite aj extra výhodné ceny vystaveného tovaru! Nebol nikdy používaný a platí naň plná záruka

Pri kúpe spredu plnenej práčky WHIRLPOOL FFB8448BVCS s parným osviežovačom ušetríte hneď dvakrát: prvý raz pri kúpe, pretože je lacnejšia o 30 eur a namiesto 399 za ňu zaplatíte 369 eur. Druhýkrát, uplatníte CashBack v hodnote 40 eur, platný na vybrané práčky Whirlpool od 1.3. do 30.4.2021.

Kávičkári uvítajú možnosť prísť za slušné peniaze k solídnemu kávovaru. Tým je automatický kávovar SENCOR SES 7015CH, ktorý vám pod tlakom 19 barov pripraví kvalitnú kávu do jednej minúty. Automatická samočistiaca funkcia ešte zvyšuje komfort jeho intuitívneho používania. V PLANEO Elektro teraz za 239 eur namiesto pôvodných 319 €.

Pri prezeraní elektrospotrebičov vám určite neujdú zmeny v energetických triedach. K nim prišlo v rámci jednotného systému označovania, na kvalite produktov sa nič nezmenilo. Prečítajte si viac o zmene energetických štítkov.

Informačný servis

Láska neraz príde, aj keď ju nečakáme… Romanca Dom druhých šancí Doprajte svojmu šatníku nový rozmer vďaka nákupnému víkendu plnému zliav

Z kategórie Slovensko