91822_© unicef un0280851 huwais 676x451.jpg
5. novembra 2019 SprávySlovensko od PRservis.skSITA Diskusia()

Stretnite sa s UNICEFom vo VIVO!

5.11.2019 – Od štvrtka 7. 11. 2019 až do Vianoc bude mať Slovenská nadácia pre UNICEF svoj priestor v nákupnom centre VIVO!, ktoré mení svoj názov zo známeho Polus City Center. Návštevníci budú môcť stretnúť tím UNICEF v unikátnom priestore prvýkrát na Slovensku. UNICEF pripravuje viacero workshopov so svojimi zamestnancami, výstavu fotografií, prezentáciu videí, aby tak ľuďom priblížil prácu UNICEF. Mária Sliacka, výkonná riaditeľka Slovenskej nadácie pre UNICEF vysvetľuje tento krok: „Trendom vo svete je priniesť prácu UNICEF z terénu čo najbližšie ľuďom. Snažíme sa držať krok s dobou, a preto sme radi, že sme našli takúto unikátnu možnosť práve vo VIVO!. Návštevníkom predstavíme nielen prácu kolegov zo Slovenska, ale aj prácu našich kolegov v zahraničí. Budeme radi ak sa zoznámia s našim programom SVETOVÝ RODIČ, vďaka ktorému budú môcť pomáhať deťom v núdzi na celom svete. Máme pripravené workshopy, fotografie, videá a mnoho ďalších prekvapení. Mňa osobne nájdete v tomto priestore často a rada sa s Vami podelím o moje skúsenosti z práce terénneho pracovníka v humanitárnych krízach.“

Inzercia

50 % zľava na vlak: Cestujte so ZSSK na Profesia days Halloweenske tekvice zoženiete priamo v Auparku

Z kategórie Slovensko