5. novembra 2012 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Stanovisko R. Fica k odškodneniu pozostalých po obetiach nešťastia

BRATISLAVA 5. novembra (SITA) – V rámci pracovno-právnych predpisov očakávame veľkorysý prístup stavebných spoločností pri odškodňovaní pozostalých po obetiach nešťastia pri Kurimanoch. Ak sa tak nestane, vláda SR je pripravená využiť mimoriadne možnosti podobne, ako to urobila pri tragédiách vo VOP Nováky či banských nešťastiach.

Erik Tomáš
Riaditeľ TIO

bx;mo

Odporúčané články

Klamstvá o hlušinovej skládke v Novákoch Stanovisko spoločnosti: HORNONITRIANSKE BANE PRIEVIDZA, a. s. – Domáce hnedé uhlie elektrinu rozhodne nezdraží!

Z kategórie Ostatné

Zavrieť