Wt.rgb_.basic_.blue32.jpg
Foto: WESTech
26. februára 2021 Aktuálne správy od PRservis.skSITA Diskusia()

Spoločnosť WESTech je distribútorom kompletného portfólia spoločnosti Dell Technologies na Slovensku

26.2.2021 – Spoločnosť WESTech, člen skupiny ELKO GROUP, jedného z najväčších distribútorov technológií v regióne EMEA, dnes oznámila podpísanie dohody o distribúcii so spoločnosťou Dell Technologies na Slovensku.

Ing. Matej Sršeň, CEO WESTech Slovenská Republika

Foto: WESTech

„Naším cieľom je poskytovať najlepšie produktové portfólio a služby na trhu. Táto distribúcia znovu potvrdzuje, že WESTech neponúka len produkty, ale aj komplexné riešenia. Som hrdý na to, že sme rozšírili našu ponuku o Dell klientské portfólio, networking, serverové riešenia a úložiskáDell EMC.“

Mgr. Rudolf Koubek, riaditeľ nákupu WESTech Slovenská Republika

2.jpg.png
Foto: WESTech

„Veľmi ma teší, že sa nám podarilo uzavrieť zmluvu s DELL Technologies. Poctivo sme sa na tento deň pripravovali. Vytvorili sme veľmi silný certifikovaný tím odborníkov, ktorí poskytnú našim zákazníkom obchodnú, marketingovú, technickú a projektovú podporu.“

Spoločnosť WESTech, spol. s r. o., je teraz oprávnená distribuovať kompletné portfólio spoločnosti Dell Technologies (Dell clients, server, networking, Dell EMC storage). So spoločnosťou Dell Technologies bude spolupracovať na rozšírení pokrytia produktov a služieb pre obchodných partnerov v Slovenskej republike.

O spoločnosti DELL Technologies

Dell Technologies pomáha organizáciám a jednotlivcom budovať ich digitálnu budúcnosť a transformovať ich prácu, život a zábavu. Spoločnosť poskytuje zákazníkom najširšie a najinovatívnejšie portfólio technológií a služieb v odbore.

O spoločnosti WESTech

WESTech spol. s r.o. je obchodná spoločnosť, ktorá na trhu Európskej únie pôsobí už 20 rokov. Je partnerom viac ako 200 významných svetových značiek na trhu  (Apple, JBL, Lacie, Zens, Devia, Intel, AMD, Eset, HP, Dell, WD, Seagate, Huawei, Asus, Lenovo, Roborock, Logitech, Satechi, Harman Kardon, Bose,Gigabyte, realme, Microsoft, Ubiquiti, Mikrotik, Zyxel  a ďalší). WESTech je súčasťou nadnárodnej siete ELKO GROUP s celkovým ročným obratom 2,250 miliardy USD. WESTech spolu s dcérskymi spoločnosťami zamestnáva 450 zamestnancov

VIAC NA

Informačný servis