16. októbra 2017 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

Spoločné živé varenie a vysielanie Rádia_FM a Rádia Wave

BRATISLAVA 16. októbra – Moderátori Galager z Rádia_FM a Bára Šichanová z Rádia Wave budú spolu so svojimi hosťami variť, ochutnávať a diskutovať výlučne o gastronómii. Audioport sa začne v utorok o 18:00 v priestoroch bratislavského Urban House na Laurinskej ulici. Večer vyvrcholí o 20:00 koncertmi. Českú scénu zastúpi Lazer Viking a slovenskú skupina Fresh Out Of The Bus.

Počas celého Audioportu sa bude variť a ochutnávať. Moderátori privítajú šéfkuchára Jozefa Risku, ambasádorku Food Revolution a zakladateľku Jem Iné Janicu Lacovú či odborníka na aranžovanie jedla Mira Kubečku. Naživo vzniknú dve hlavné jedlá, ktoré pripravia za slovenský tím moderátori Rádia_FM – Olja Triaška Stefanovič a Ludwig Bagin a za český tím kuchár a autor rubriky Ve vlastní štávě Michal Hromas.

Téma národnej kuchyne sa bude ozývať celodenným vysielaním Rádia_FM. Rozprávať sa bude o vegánstve s aktivistom a zakladateľom OZ Vegánske hody Martinom Smrekom, o tradičných českých a slovenských jedlách pripravených bez mäsa s Barborou Drahovskou a nezabudne sa ani na kuriozity z národných kuchýň.

Audioport je vzájomný audio import/export slovenskej a českej progresívnej, nielen hudobnej scény. Svoju premiéru mal v máji 2012. Koncerty súčasných slovenských a českých kapiel a interpretov sa pod hlavičkou tohto projektu konajú dvakrát ročne – striedavo v Prahe a v Bratislave. Ide o výsledok dlhodobej spolupráce medzi RTVS a Českým rozhlasom. O hudobnú dramaturgiu koncertov sa starajú Rádio_FM a Radio Wave.

Táto informácia je komerčným oznámením a je odvysielaná v znení dodanom klientom bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA za jej obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá.
www.prservis.sk; email: prservis@sita.sk

Paradajs Photo Fest – Banská Štiavnica vstupuje na scénu medzinárodných fotografických festivalov Pečeň neohrozuje len alkohol, pre jej záchranu je dôležité upraviť svoj životný štýl

Z kategórie Ostatné