12. júla 2013 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

SMER-SD: Žiada Freša o zvolanie mimoriadneho zastupiteľstva BSK

BRATISLAVA 12. júla – Poslanci zastupiteľstva Bratislavského samosprávneho kraja za SMER-SD požadujú zvolanie mimoriadneho zastupiteľstva. Predsedovi BSK Pavlovi Frešovi už listom zaslali žiadosť. Mimoriadne zasadnutie zastupiteľstva by malo byť zvolané s jediným bodom programu. Ide o prenájom pozemkov v Senci za účelom výstavby telocvične v areáli gymnázia A. Bernoláka. Materiál k výstavbe a prenájmu predmetných pozemkov v Senci bol v júni do riadneho zastupiteľstva predložený ako prípad osobitného zreteľa, ktorý nestrpí odklad. Predkladala ho podpredsedníčka BSK Gabriella Németh. Na zvolanie mimoriadneho zasadnutia zastupiteľstva je potrebná najmenej 1/3 podpisov všetkých poslancov. Poslanecký klub SMER-SD preto verí, že zvolanie mimoriadneho zastupiteľstva podporí nielen predkladateľka návrhu Gabriela Németh, ale aj župan Pavol Frešo. Vzhľadom k naliehavosti prípadu a dôležitosti problému chcú poslanci SMER-SD prerokovať tento bod čo najskôr. Bez ohľadu na letné obdobie.

Poslanecký klub SMER-SD

ig;mt

Odporúčané články

IKEA vyzýva zákazníkov, aby sa prihlásili na opravu plynových varných dosiek ELDSLÅGA. Dôvodom sú zvýšené emisie CO nad povolené limity EÚ. Speváčka Jane Birkin chce bratislavský koncert venovať Jánovi Kuciakovi a Martine Kušnírovej