23. apríla 2012 PR správyZdravie od PRservis.skSITA Diskusia()

Slovenské kúpele s ambíciou získať čínsku klientelu

TRENČIANSKE TEPLICE 23. apríla – Veľvyslanectvo Slovenskej republiky v Pekingu usporiadalo dňa 17. apríla druhý ročník prezentačnej akcie na podporu aktívneho zahraničného cestovného ruchu, Slovak Tourist Day 2012. Akcia bola zameraná na prezentáciu turistických atraktivít Slovenska, najmä však na oblasť mestskej turistiky, kúpeľníctva a kongresovej turistiky.

Akciu otvoril veľvyslanec Slovenskej republiky v Pekingu František Dlhopolček. Konkrétne produkty prezentovali cestovné kancelárie MSTT a MAXIM. Ponuku kúpeľníctva priblížili prítomným kúpele Brusno a kúpele Trenčianske Teplice, ktoré sa nedávno zaradili medzi európsku špičku ziskom prestížneho certifikátu kvality EuropeSpa med. Súčasťou podujatia bola aj ochutnávka špecialít slovenskej kuchyne a slovenských vín.

Cieľom druhého ročníka Slovak Tourist Day bolo ponúknuť čínskym touroperátorom Slovensko ako cieľovú krajinu pre svojich klientov a získať záujem zo strany médií o našu krajinu ako dovolenkovú destináciu. Prítomných okrem iného oslovila možnosť relaxačného pobytu na Liptove, jazdy na okruhu Slovakiaring v Orechovej Potôni či malebná oblasť Horehronia.

Podujatia sa zúčastnilo 115 zástupcov renomovaných čínskych cestovných kancelárií a médií, leteckých prepravcov a ďalších významných čínskych inštitúcií a záujmových subjektov v oblasti cestovného ruchu.

yv

Piešťany sa zatrasú. Od smiechu Digitalizácia na Slovensku: firmy robia len prvý krok, chýba im ďalší rozvoj

Z kategórie Zdravie