16. mája 2013 PR správyŠport od PRservis.skSITA Diskusia()

Slovenky sa chystajú dobyť gymnastický festival v Mannheime

BRATISLAVA 16. mája – Slovensko bude mať tento víkend silné zastúpenie na medzinárodnom gymnastickom festivale v nemeckom Mannheime. Pohybovú skladbu pod názvom „My a My“ bude interpretovať 144 cvičeniek zo Skalice, Trnavy, Bratislavy, Holíča, Gajár, Košút, Trenčína, Brezovej pod Bradlom, Prievidze a Banskej Bystrice. „Naša pohybová skladba je určená dvom generáciám cvičeniek s dominujúcou zložkou moderne poňatej rytmickej gymnastiky a tanečného aerobiku, ktorý je doplnený technikou cvičenia s náčiním. Pohybová skladba je ovplyvnená emotívnou hudbou populárnych svetových interpretov ako Black Eyed Peas, Madona, Beyonce a Milk end Sugar,“ uviedla spoluautorka pohybovej skladby Emília Fialová. Slovenská výprava bude mať celkovo 160 členov. Vedúcimi projektu sú Viera Miklášová a Emília Fialová.

História medzinárodného gymnastického festivalu (Internationales Deutsches Turnfest) s účasťou viac ako 55 000 cvičencov sa v Nemecku traduje od roku 1948 v štvorročných intervaloch. Od roku 1994 sú na festivale okrem súťaží zaradené aj nesúťažné prehliadky gymnastických a tanečných skladieb s medzinárodnou účasťou. Na tomto podujatí už v roku 2009 s veľkým úspechom vystúpila tanečná skupina TAXIS zo Skalice.

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá. E-mail: prservis@sita.sk.

4 z 10 Sloveniek má problém s financovaním svojich biznisov. Už druhý rok ich podporí She’s Next, grantový program spoločnosti Visa Dar Taiwanu pre Ukrajinu vo výške 4,6 milióna eur navýšili Slováci a Slovenky o skoro 860-tisíc eur

Z kategórie PR správy