26. júla 2012 PR správyŠport od PRservis.skSITA Diskusia()

Sledujte spravodajstvo z letných olympijských hier na Aktuálne.sk

BRATISLAVA 26. júla – Spravodajský server Aktuálne.sk, ktorý patrí k lídrom mienkotvorného spravodajstva na Slovensku pripravil pre svojich návštevníkov atraktívnu sekciu venovanú letným olympijským hrám v Londýne 2012. V špeciálnej sekcií nájdu čitatelia okrem informácií priamo z dejiska letných olympijských hier aj podrobný prehľad súťažných disciplín, výsledkový servis ako aj detailný harmonogram zápolenia slovenských olympionikov.

„Letné olympijské hry v Londýne vnímame ako vrchol tohtoročnej športovej sezóny a patrične k tomu pristupujeme aj v spravodajskom pokrytí tejto celospoločensky významnej udalosti. Čitatelia Aktuálne.sk si tak na jednom mieste nájdu komplexne spracované informácie z dejiska hier s aktuálnymi výsledkami súťaží a rozsiahlymi fotogalériami“, hovorí Jozef Matej, šéfredaktor Aktuálne.sk.

A keďže spravodajský server Aktuálne,sk je mediálnym partnerom Slovenského olympijského výboru a Slovenského olympijského tímu myšlienky olympijského hnutia šíri aj obľúbenou interaktívnou formou. Všetci tí, ktorí majú chuť súťažiť, môžu preveriť svoje znalosti v olympijskom kvíze a vyhrať niektorú z oficiálnych cien Slovenského olympijského tímu.

Najaktuálnejšie informácie z letných olympijských hier nájdete priamo v sekcií Londýn 2012 na adrese http://aktualne.atlas.sk/londyn-2012/

o Aktuálne.sk (www.aktualne.sk) Aktualne.sk je mienkotvorný spravodajský server na Slovensku s unikátnym obsahom, investigatívnymi témami a bohatou štruktúrou. Poskytuje spravodajské informácie z domova, zo sveta, ekonomiky, športu aj kultúry. Mimoriadne obľúbeným typom obsahu sú pravidelné on-line rozhovory a blogy osobností slovenského politického i spoločenského života.

o Centrum Holdings (www.centrumholdings.sk)
Centrum Holdings je internetová mediálna spoločnosť aktívna v krajinách strednej a východnej Európy (Slovensko, Česká republika a Chorvátsko). Na Slovensku oslovíme mesačne viac ako 2 milióny užívateľov. Spoločnosť prevádzkuje on-line médiá Atlas.sk, Centrum.sk, Mapy.sk, Wanda.sk, Žena.sk, Pobox.sk, Aktuálne.sk, Dnes.sk a mnohé ďalšie.

ax

Čo je premlčacia doba a koľko trvá? Vyberáte si MBA? Kľúčovým faktorom je zahraničná spolupráca

Z kategórie Šport