92545_new project 2.jpg
17. marca 2020 SprávySlovensko od PRservis.skSITA Diskusia()

SKSI presúva členské schôdze Regionálnych združení

17.3.2020 – Na základe nariadenia a rozhodnutia krízového štábu SR  pre šíriace sa infekčné ochorenie na našom území Slovenská komora stavebných inžinierov oznamuje svojim členom dočasné zrušenie všetkých členských schôdzí Regionálnych združení SKSI, ktoré boli plánované v jednotlivých regiónoch začiatkom apríla. Do odvolania sú zrušené aj všetky ďalšie aktivity spojene so združovaním osôb.

Zároveň Vás chceme informovať o obmedzenom fungovaní Úradu a regionálnych kancelárií, ktoré predbežne pracujú do 23. marca 2020 v obmedzenom režime.  Zamestnancov môžete kontaktovať na mobilných telefónoch alebo mailom. S ohľadom na bezpečnosť osôb, je potrebné si osobné stretnutie dohodnúť vopred a len v bezodkladnom prípade.

Bezpečnosť členov komory a našich zamestnancov je pre nás dôležitá, preto si Vás dovoľujeme požiadať o dodržiavanie všetkých pokynov štátu a v prípade osobného stretnutia s našimi zamestnancami aj nosenie ochranných pomôcok, hlavne rúška na tvár.

Kontakty na našich zamestnancov nájdete TU

Ďakujeme za pochopenie.

Informačný servis

Poznáme víťaza najlepšej diplomovej práce za rok 2018/2019 Čo ovplyvňuje kvalitu a bezpečnosť stavieb na Slovensku?

Z kategórie Slovensko

Zavrieť