25. septembra 2013 PR správyKultúra od PRservis.skSITA Diskusia()

Saxofonista Tony Perez a Bratislava na dlani

BRATISLAVA 25. septembra – Vychutnávajte si špičkový jazz s úžasným výhľadom na mesto! Po úspešnom otvorení letnej sezóny zahrá známy rakúsky saxofonista Tony Perez v Bratislave sériu svojich jesenných vystúpení. Vypočujte si príjemnú zmes jazzu, popu, balád a evergreenov. Tento umelec vyštudoval viedenské konzervatórium a získal uznanie za koncerty, kde spájal klasickú hudbu s jazzovou. Na Slovensku vystúpi naživo v Outlook Bar & Lounge na 13. poschodí hotela Lindner, ktorý ponúka najkrajší výhľad na panorámu mesta.

Vychutnajte si po pracovnom zhone večernú atmosféru Bratislavy a nechajte sa pritom uniesť tónmi Tonyho saxofónu, ktorý vám precítene zahrá také hity ako Memories z muzikálu Cats, Woman in love či slávny Summertime od Elly Fitzgerald. Tony Perez predstaví svoje umenie v stredu 25.septembra, stredy a štvrtky 9. a 10. októbra, 23. a 24. októbra, 6. a 7. novembra, 20. a 21. novembra, vždy od 20.00 hod.

Adresa: Outlook Bar & Lounge, Metodova 4, 13. poschodie Lindner Hotel Gallery Central

ax

Odporúčané články

Celoročný festival City Sounds zverejňuje ďalšie veľké meno: na Slovensku si zahrá legendárny Oregon Z nemocnice na pódiá: zotavený Mike Stern predstaví Slovákom nový album už v nedeľu!

Z kategórie Kultúra

Odporúčame