26. marca 2014 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

RTVS: Vyvrcholenie predvolebných diskusií RTVS

BRATISLAVA 26. marca – Dnes večer vyvrcholí séria diskusií, ktoré RTVS pripravila pred prezidentskými voľbami 2014. Posledný večerný duel kandidátov, ktorí postúpili do druhého kola, odvysiela synergicky Jednotka, Dvojka a Rádio Slovensko naživo z Bratislavského hradu o 20:15. Duel moderujú Martin Strižinec spolu s Branislavom Dobšinským. Súbežné vysielanie prezidentského duelu na Dvojke bude pre nepočujúcich divákov tlmočené do posunkovej slovenčiny.
Pred duelom sa predstaví Symfonický orchester Slovenského rozhlasu (SOSR), ktorý zahrá suitu Dolu Váhom. Skladba sa stala ústredným motívom predvolebného vysielania RTVS Slovensko volí prezidenta. Diriguje šéfdirigent SOSR Mário Košik.
Viac informácií k voľbám nájdete aj na stránke http://slovensko.rtvs.sk/clanok/prezidentske-volby-2014-v-rtvs/prezidentske-volby-2014-v-rtvs.

es;nr

Odporúčané články

Odovzdávanie národných filmových cien Slnko v sieti bude predchádzať prehliadke Týždeň slovenského filmu Websterovci vychádzajú na DVD

Z kategórie Ostatné