4. júla 2012 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

RTVS: Večer pod lampou vo štvrtok na Dvojke

BRATISLAVA 4. júla – Téma a hostia mimoriadneho vydania relácie Večer pod lampou s moderátorom Štefanom Hríbom, ktorú vysiela RTVS na Dvojke vo štvrtok 5. júla 2012 o 22.05 hod.

Téma: Odvolanie trnavského arcibiskupa Bezáka
Aké je jeho previnenie?
Prečo bol odvolaný?
Čo si myslel o cirkvi, nebi, pekle a láske odvolaný arcibiskup?

Pozvaní hostia:
František Mikloško, Imrich Gazda a viacerí blízki Róberta Bezáka

Mgr. Richard Šümeghy
Hovorca Rozhlasu a televízie Slovenska

bx;mt

Odporúčané články

Do poradní na Trhu kože prišlo konzultovať svoje problémy s lekármi 469 ľudí. Zistené boli aj dva prípady rakoviny kože! Najlepšie komunikujúcou spoločnosťou na Slovensku je stále Lidl

Z kategórie Ostatné

Zavrieť