14. decembra 2012 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

RTVS: V Sobotných dialógoch so Zuzanou Zvolenskou a Ivanom Uhliarikom

BRATISLAVA 14. decembra – Verdikt medzinárodnej arbitráže, odškodnenie vlastníkov zdravotnej poisťovne Union a vytvorenie systému jedinej zdravotnej poisťovne. To sú témy pre ministerku zdravotníctva Zuzanu Zvolenskú (SMER-SD) a poslanca Ivana Uhliarika (KDH). Do diskusie sa zapojí aj exminister zdravotníctva Rudolf Zajac. V sobotu 15. decembra krátko po 12:00 na Rádio Slovensko. Informoval Richard Šümeghy, hovorca Rozhlasu a televízie Slovenska

bl

Odporúčané články

Bratislavský organový festival Stanovisko producenta Milana Stráňavu k tlačovej besede poslankyne NR SR Renáty Kaščákovej zo dňa 06. 06. 2018

Z kategórie Ostatné

Zavrieť