26. októbra 2012 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

RTVS: V Sobotných dialógoch s predsedom vlády Robertom Ficom

BRATISLAVA 26. októbra – Ústavný súd prezidentovi nariadil rozhodnúť o vymenovaní generálneho prokurátora. Nad Slovenskom stále visí hrozba časovo neobmedzeného štrajku učiteľov a nespokojnosť s platmi rastie aj v štátnej správe. Premiér ale verejnosti odkazuje, že prioritou jeho vlády je ozdravenie verejných financií a udržanie Slovenska v eurozóne. Opozícii sa pritom konsolidácia verejných financií prostredníctvom zvyšovania daní či odvodov nepáči a vláde odkazuje, aby viac šetrila.

To sú témy pre predsedu vlády Roberta Fica v Sobotných dialógoch s Braňom Dobšinským, v sobotu krátko po 12-tej hodine na Rádiu Slovensko.

Richard Šümeghy
hovorca Rozhlasu a televízie Slovenska

es;nr

Odporúčané články