19. októbra 2012 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

RTVS: V relácii O 5 minút 12 s Robertom Ficom a Jánom Figeľom

BRATISLAVA 19. októbra – Témami nedeľnej diskusnej relácie O 5 minút 12 budú výsledky summitu EÚ (postoj Slovenska k navrhovaným opatreniam), avizovaný ostrý štrajk učiteľov (platy učiteľov verzus možnosti štátneho rozpočtu), návrh SPP na zvýšenie cien plynu a aktuálna vnútropolitická situácia.
Hosťami relácie O 5 minút 12 budú predseda vlády a predseda strany Smer-SD Robert Fico a podpredseda NR SR a predseda KDH Ján Figeľ.
Sledujte diskusnú reláciu O 5 minút 12 s moderátorkou Martou Jančkárovou v nedeľu 21. októbra o 11:55 na Jednotke.

Richard Šümeghy
hovorca Rozhlasu a televízie Slovenska

es;nr

Odporúčané články