15. marca 2013 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

RTVS: V relácii O 5 minút 12 s Pavlom Paškom a Jánom Figeľom

BRATISLAVA 15. marca – Témami najbližšieho vydania diskusnej relácie RTVS O 5 minút 12 budú mimoriadna schôdza NR SR k obžalobe prezidenta, voľba predsedu NKÚ a aktuálna politická situácia.
Hosťami programu budú predseda NR SR a podpredseda Smeru-SD Pavol Paška a podpredseda NR SR a predseda KDH Ján Figeľ.
V relácii prinesieme aj rozhovor s novozvoleným predsedom SaS – o smerovaní strany, aj o tom, či v nej hrozí rozkol.

Sledujte diskusnú reláciu O 5 minút 12 s moderátorkou Martou Jančkárovou v nedeľu 17. marca 2013 o 11.55 na Jednotke.

Richard Šümeghy
hovorca Rozhlasu a televízie Slovenska

es;bl

Odporúčané články