17. januára 2014 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

RTVS: V relácii O 5 minút 12 bude Tomáš Borec a Miroslav Kadúc

BRATISLAVA 17. januára – Ďalšie vydanie pravidelnej diskusnej relácie RTVS O 5 minút 12 bude v nedeľu 19. januára o 11.55 na Jednotke.

Témy diskusie:

Stav a problémy justície – pripravované zmeny a riešenia
Aktuálne témy z rezortu: zmena zákona o sudcoch, etický kódex sudcov, súdna ochrana práv spotrebiteľov, platy sudcov.

Hostia:
Tomáš Borec, minister spravodlivosti SR (nominant Smer – SD)
Miroslav Kadúc, člen Ústavnoprávneho výboru NR SR (OĽaNO).

Moderuje Martin Strižinec.

es;bl

Odporúčané články

Odovzdávanie národných filmových cien Slnko v sieti bude predchádzať prehliadke Týždeň slovenského filmu Websterovci vychádzajú na DVD