31. marca 2015 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

RTVS: V novom verejnoprávnom formáte Pomaly ďalej zájdeš

BRATISLAVA 31. marca – Doba, v ktorej žijeme, je častokrát neprehľadná, nezrozumiteľná, plná závažných ekonomických, sociálnych a kultúrnych zmien, no predovšetkým sa vyznačuje vysokým životným tempom, ktoré nás núti žiť rýchlejšie.
RTVS sa v tejto súvislosti rozhodla bojovať proti vysokému tempu modernej doby a v novom verejnoprávnom formáte Pomaly ďalej zájdeš chce všetkým divákom poskytnúť potrebný oddych a priestor na relaxáciu.
Voľba moderátorskej osobnosti padla na ostrieľanú a populárnu tvár RTVS Andreja Bičana. Andrej v štúdiu v Mlynskej doline privíta viacero vzácnych hostí, ktorí sa rozhodli pripojiť k prospešnej iniciatíve RTVS. Pomaly ďalej zájdeš vysielame exkluzívne naživo z Mlynskej doliny, všetkých divákov pozývame k obrazovkám Jednotky už v stredu 1. 4. 2015 presne o polnoci.

es;bl

Orange Podcast roka 2024 predstavuje nové súťažné kategórie, partnerov aj porotu Noc nádejí sa už čoskoro opäť dotkne všetkých sŕdc

Z kategórie Ostatné