13. apríla 2012 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

RTVS: V diskusnej relácii O 5 minút 12 s P. Kažimírom a J. Kollárom

BRATISLAVA 13. apríla – Téma a hostia diskusnej relácie O 5 minút 12:
Téma: Systémové riešenia konsolidácie verejných financií, riešenia horúcich problémov finančnej správy a zdravotníctva
Hostia: Peter Kažimír (Smer-SD), minister financií SR
Jozef Kollár (SaS), poslanec NR SR

Sledujte diskusiu O 5 minút 12 s moderátorom Borisom Chmelom v nedeľu 15. apríla 2012 o 11:55 na Jednotke.

es;nr

Odporúčané články

Cirkus Rwanda uvidia prví slovenskí diváci na Divadelnej Nitre ešte pred jeho medzinárodnou premiérou vo Varšave Jeden svet venujeme spomienke na Jána a Martinu

Z kategórie Ostatné