5. júna 2012 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

RTVS: UEFA EURO 2012 v priamom prenose na obrazovkách RTVS

BRATISLAVA 5. júna – Už tento piatok 8. júna 2012 sa začínajú priame prenosy z Majstrovstiev Európy vo futbale UEFA EURO 2012, ktoré bude Rozhlas a televízia Slovenska vysielať na Jednotke a na Dvojke. Verejnoprávna televízia ponúkne divákom všetky zápasy záverečného turnaja Majstrovstiev Európy vo futbale 2012 v Poľsku a na Ukrajine. Diváci si budú môcť vychutnať priame prenosy na Jednotke v DVB-T a u vybraných operátorov v HD kvalite.
Exkluzívne práva na vysielanie zápasov UEFA EURO 2012 získala RTVS v januári, keď podpísala exkluzívnu dohodu s Úniou európskych futbalových zväzov (UEFA) na vysielacie práva na všetky zápasy záverečného turnaja Majstrovstiev Európy vo futbale v Poľsku a na Ukrajine.
RTVS už pripravila pre futbalových fanúšikov na facebooku stránku Futbal v RTVS http://www.facebook.com/futbal.rtvs a plánuje spustiť aj špeciálnu internetovú podstránku, podobne, ako to urobila v prípade MS v hokeji.

Mgr. Richard Šümeghy
Hovorca Rozhlasu a televízie Slovenska

bx;bl

Orange Podcast roka 2024 predstavuje nové súťažné kategórie, partnerov aj porotu Noc nádejí sa už čoskoro opäť dotkne všetkých sŕdc