7. júna 2013 VyhláseniaOstatné od PRservis.skSITA Diskusia()

RTVS: Sobotné dialógy mimoriadne o povodniach

BRATISLAVA 7. júna (SITA) – V sobotu 8. júna krátko po 12:00 RTVS odvysiela na Rádiu Slovensko pravidelnú diskusnú reláciu Sobotné dialógy, tentokrát bude scenár prispôsobený mimoriadnej povodňovej situácii.
Pozvanie do štúdia prijal minister Peter Žiga (Smer – SD), živé vysielanie sa začne vstupom z Komárna, taktiež odznejú krátke vstupy z Budapešti a z Prahy. Do relácie telefonicky vstúpia vodohospodár Peter Minárik a bývalý minister životného prostredia József Nagy (Most- Híd).
Témy:
– aktuálna situácia
– protipovodňové opatrenia na Dunaji a plány do budúcnosti
– protipovodňové opatrenia mimo Bratislavy a na ostatnom území Slovenska
– nebezpečné odkalisko na slovenských hraniciach
– formy pomoci zaplaveným obyvateľom a firmám

es;nr

Odporúčané články

Bratislavský organový festival Stanovisko producenta Milana Stráňavu k tlačovej besede poslankyne NR SR Renáty Kaščákovej zo dňa 06. 06. 2018

Z kategórie Ostatné

Zavrieť